Televizyon
08 Kas 2017 13:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

En çok konuşulan yarışma programları belli oldu!

Medya Takip Ajansı Interpress yarışma programlarının yazılı basına yansımalarını inceledi.

Televizyon ekranlarında yayınlanan yarışma programları içinde 6 yıldır ayrı bir yeri olan O Ses Türkiye geçtiğimiz ayın en fazla konuşulan yarışma programı oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yapılan araştırmaya göre, yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yaptığı yarışma ile ilgili geçen ay yazılı basına 94 haber yansıdığı tespit edildi. Jüri üyeleri Murat Boz, Hadise ve Gökhan Özoğuz’a bu sezon ünlü sanatçı Yıldız Tilbe katılırken O Ses Türkiye’nin en çok ilgi gören yarışma programı olduğu anlaşıldı.

Kanallarda yayınlanan yarışma programlarıyla ilgili geçtiğimiz ay yazılı basına 400’den fazla haber yansırken ikinci sırada bir başka ekran klasiği olan ve sunuculuğunu yakışıklı sanatçı Murat Yıldırım’ın yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster?' isimli yarışma programı 89 haberle yer aldı.

Sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı fenomen yarışma Kelime Oyunu geçtiğimiz ay yazılı basında hakkında çıkan 49 haberle üçüncü sırada yer aldı. Listede Gelin Evi, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Yemekteyiz isimli yarışma programları da öne çıkan diğer formatlar olarak dikkat çekti.