En çok izlenen dizilerde zirvenin sahibi değişti! İlk sırayı görenler inanamadı

Yaz dizileri peş peşe final yaparken yeni sezonun gelmesiyle diziler arasında rekabet kızıştı. Reytingde ilk sıraya yerleşen dizi herkesi şaşırttı.

En çok izlenen dizilerde zirvenin sahibi değişti! İlk sırayı görenler inanamadı - Sayfa 1

Prime time total reyting listesine göre, 29 Ağustos Pazartesi - 4 Eylül Pazar tarihleri arasında en çok izlenen diziler belli oldu. Sezonun iddialı dizilerinin başlamasıyla birlikte tabloda şaşırtan değişimler ortaya çıktı.

113
En çok izlenen dizilerde zirvenin sahibi değişti! İlk sırayı görenler inanamadı - Sayfa 2

Prime Time'da en çok reyting alan yerli diziler şöyle...

213
En çok izlenen dizilerde zirvenin sahibi değişti! İlk sırayı görenler inanamadı - Sayfa 3

11.  KARA TAHTA (TRT1 - 20. BÖLÜM)

Atlas, Bekir’i kendi elleriyle adalete teslim eder. Bekir son ana kadar tüm şansını kullanır ama artık nafiledir. Bekir yolun sonuna geldiğinde karşısında kardeşi Kartal da vardır. Öğrenciler arasında ise Ceylan’ın kaybolduğu haberi hızla yayılır. Atlas, Hikmet ve öğrencilerin araştırmasıyla Ceylan içine düştüğü kötü durumdan kurtarılır. Aylin’in ameliyatı için gereken para toplandığında vakit çok geçtir. Aylin’e geç kaldıklarını anlatmaya çalışırken bir mucizeyle karşı karşıya kalırlar. Irmak ve Atlas’ın kavuşması öğrencilerin üniversite başarısıyla taçlanır.

313
En çok izlenen dizilerde zirvenin sahibi değişti! İlk sırayı görenler inanamadı - Sayfa 4

10.  SENDEN DAHA GÜZEL (FOX - 12. BÖLÜM)

Emir, Efsun’un gerçekten bir sevgilisi olup olmadığını öğrenmeye çalışır. Efsun ise Emir’e söylediği yalanı devam ettirmekte zorlanır. Serpil ve Binnur, Sevda ile ilgili daha çok bilgi edinmek için birlikte çalışmaya karar verirler. Sevda’nın hastalığının gerçekliğini sorgulatan şeyler vardır. Herkesin davet edildiği gizemli bir krem firmasının lansmanı ise hiç beklenmeyen olaylara gebe olacaktır.

413