En çok aldatan burçlar belli oldu

Aldatılmak birçok kişi için kabustur. İlişkinin temel yapı taşı denilen 'güven' duygusunun zedelenmesi, ilişkinin sonunu getirirken kişide de büyük travmalara neden olabilir. Aldatma eylemini daha çok erkeklerin gerçekleştirdiği düşünülünce kadınların partner seçimlerinde daha çok dikkatli olmaları gerekiyor.

En çok aldatan burçlar belli oldu - Sayfa 1

KOÇ BURCU ERKEĞİ

Yeniliklere açık, cesaretli koç burcu erkeğinin sadakat anlayışı biraz farklı diyebiliriz. Rutinden sıkıldığı için veya yeni kişiler tanımak istediği için bile mevcut ilişkisini riske atabilir. Gergin ve inatçı yapısı nedeniyle sinirlendiğinde ilişkisini çıkmaza süreklemeyeceğinin garantisi yoktur.

112
En çok aldatan burçlar belli oldu - Sayfa 2

BOĞA BURCU ERKEĞİ

Padişahlar gibi yaşamak, hayatın tadını çıkarmak boğa erkeğinin önceliğidir. Eş seçiminde duyguların yanı sıra mantığı da büyük rol oynar. Hayatından ve ilişkisinden memnun olan boğa erkeği sadakat yemini etmiştir. Tabii yine de emin olamayız.

212
En çok aldatan burçlar belli oldu - Sayfa 3

İKİZLER BURCU ERKEĞİ

Hareketli, yenilikçi, çok sosyal ve çok kararsız ikizler burcu erkeğinin sadakat konusunda pek de iyi anıldığı söylenemez. Sürekli flört halinde olduğundan ilişkileri kısa sürebilir. İstisnalar yok mu? Tabii var, ancak ilişkiye başlarken karar verme konusunda zorlandıkları için kadınların ömürlerini kısaltabilir.

312
En çok aldatan burçlar belli oldu - Sayfa 4

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ

Yengeç burcu erkeğinin ilişkideki önceliği sevgi ve güvendir. Partnerine sadık, riske girmekten veya kırıcı olmaktan korkan bu burcun erkeği kolay kolay aldatmaz. Ancak aşık olduysa işler değişebilir...

412