Politika
26 Tem 2022 15:37 Son Güncelleme: 26 Tem 2022 15:42

En beğenilen siyasetçi belli oldu! Binlerce kişi tercihini yaptı...

Türkiye, iyiden iyiye seçim iklimine girdi. Seçim anket sonuçları tek tek açıklanırken sürpriz bir çalışma ortaya çıktı. Türkiye'de en beğendiğiniz siyasetçi kim? Binlerce vatandaşa bu soru soruldu. Gelen cevapların ortanı oldukça şaşırttı. Listenin sürpriz ismi Mansur Yavaş oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

ASAL Araştırma tarafından yapılan anket dikkat çekti. İsmi Cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçen Mansur Yavaş, ikinci sırada yer alırken listenin tepesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan var.

EN BEĞENİLEN SİYASETÇİ ERDOĞAN OLDU
ASAL Araştırma tarafından yapılan 'En çok beğendiğiniz siyasetçi kim?' anketinin birinci sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yer aldı. %29.5 oy alan Erdoğan'ı %15.1 ile Mansur Yavaş izledi. Selahattin Demirtaş ise %15.1 ile listenin üçüncü sırasında kendisine yer buldu.

 KILIÇDAROĞLU 4. SIRADA KALDI
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu; bu ankette dördüncü sırada kaldı. %7.8 oranında oy alan Kılıçdaroğlu'nu %6.5 ile Meral Akşener; %4.2 ile Ekrem İmamoğlu izledi. MHP lideri Devlet Bahçeli ise %3.1 oranında oy aldı. Ankete katılan 2.425 kişinin %23.3'ü 'Fikrim yok' yanıtını verdi.