Gündem
15 Eki 2013 12:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

EN AZ BABAM VE OĞLUM KADAR AĞLATMASI BEKLENİYOR!

Çağan Irmak'ın iki dibe vuran insanın içli hikayesini anlattığı yeni filmi 'Tamam mıyız'ın fragmanı bugün sinemalarda.

Çağan Irmak’ın iki dibe vuran insanın içli hikayesini anlattığı yeni filmi ’Tamam mıyız’ın fragmanı bugün sinemalarda. Filmin en az bir ’Babam ve Oğlum’ etkisi yaratması bekleniyor.

’BABAM ve Oğlum’, ’Issız Adam’, ’Dedemin İnsanları’ gibi filmleriyle büyük ilgi toplayan Çağan Irmak’ın, senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği ’Tamam Mıyız?’ filmi 29 Kasım’da vizyona giriyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Deniz Celiloğlu, Sumru Yavrucuk, Zuhal  Gencer Erkaya, Aslı Enver ve Gürkan Uygun’un rol aldığı filmin fragmanı bugünden itibaren sinemalarda dönmeye başlayacak.

Hayatının en zorlu dönemini geçiren Temmuz ile bedensel dezavantajı nedeniyle en yakını babası tarafından bile kabul görmeyen İhsan’ın, çarpıcı hikayesini konu alan filmin setten ilk kareleri de basına yansıdı.

Bir umut hikayesi olan ’Tamam mıyız?’ yaşadıkları talihsizlikler sebebiyle dibe sürüklenen iki insanın yollarının kesişmesiyle başlayan dostluklarını ve hayata tutunma çabalarını etkileyici bir dille beyazperdeye taşıyor.

Duygusal filmlerdeki başarısıyla bilinen Çağan Irmak’ın özellikle Babam ve Oğlum’ filmi, Türk sinemaseverleri üzerinde inanılmaz bir etki yaratmıştı.