Magazin
14 Tem 2011 16:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:34

EN ACI AN! EŞİNE SON KEZ DOKUNDU!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatili sırasında denizde fenalaşınca hastaneye kaldırılan ancak kurtarılamayan Zeynep Bildik'in cenazesi teslim alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatili sırasında denizde fenalaşınca hastaneye kaldırılan ancak kurtarılamayan Zeynep Elçin Bildik’in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından eşi ve yakınları tarafından teslim alındı.
Reklam yıldızı Burçin Bildik’in eşi Zeynep Elçin Bildik’in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan eşi Burçin Bildik, kız kardeşi Semra Elif ve yakınları tarafından teslim alındı. Denizde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Bildik’in, halk arasında ’beyinde baloncuk’ olarak bilinen ani anevrizma sonucu öldüğü belirlendi.

Burçin Bildik, eşinin ani ölümünün kendisini yıktığını belirterek, "Denizde geçen süre çok uzun bir zaman değil. Bu çok ani gelişen bir şey. Doktorun söylediği gibi söylemek gerekirse 120 kilometre hızla giden bir aracın aniden kontağını kapatmak gibi bir şey. Yapacak bir şey yok" diye konuştu. Bildik, eşi Zeynep’in, mimarisini çok sevdiği Şakirin Camii’nde yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazından sonra memleketi Luleburgaz’da toprağa verileceğini söyledi.

Zeynep Elçin Bildik’in cenazesini İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alan Bildik, cenaze arabasının gidişi sırasında araca dokunarak eşine son kez veda etti.