Televizyon
19 Şub 2013 13:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

EMRET KOMUTANIM NE ZAMAN EKRANLARA DÖNÜYOR?

Efsane komedi dizisi “Emret Komutanım” yeni bölümleri ve yepyeni kadrosuyla Kanaltürk ekranlarına geliyor.

Efsane komedi dizisi “Emret Komutanım” 25 Şubat Pazartesi’nden itibaren Hafta içi her akşam saat 19:00’da günlük dizi olarak Kanaltürk’te yayınlanacak.
 
İki sezondur dizinin eski bölümlerini  ana haber bülteni öncesi yayınlayan ve izleyiciden olumlu tepki alan Kanaltürk, izleyicisinin isteği yönünde karar aldı ve “Emret Komutanım” dizisiyle yayıncılığında da yeni bir döneme adım attı. Bugüne dek dizi yaptırmayan kanal böylece dizi sektörüne de yeşil ışık yaktı.
 
“EMRET KOMUTANIM”IN YENİLİKLERİ
 
Emret Komutanım, en uzun ömürlü, en sevilen asker dizisi olması yanı sıra “star” yaratması ile de ün yapmıştı.
 
Dizinin Levent Üsteğmen’i Sarp Levendoğlu’nun yanı sıra Demet Evgar, Ufuk Özkan, Sermiyan Midyat, Engin Hepileri, Arda Kural gibi pek çok isim bu dizi ile ünlendi ve dizi dünyasının önemli kazançları oldu. Yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu, kendine oyunculuk dünyasının kapılarını açan “Emret Komutanım” dizisine vefasızlık etmedi, bu kez dizinin yönetmen koltuğuna oturarak “Emret Komutanım Yeniden” in yeni starlar yaratmasına öncülük edecek.

11 AYLIK BİR HAZIRLIK SÜRECİ
 
Dizinin yapımcısı Emine Altıoklar ile Kanaltürk, yaklaşık 11 aydır yoğun ve titiz bir çalışma içinde. Beş ay süren senaryo çalışmalarının ardından yeni bölüğü oluşturacak askerlerin (oyuncu kadrosunun)  seçimi de tam beş ay sürdü.
 
Dizi bu kez de star yaratma misyonunu sürdürecek. Deneyimli oyuncuların yanı sıra, dizi dünyasında bir yıldız gibi parlayacak genç oyuncular rol alıyor.
 
Birliğin Burak Üsteğmeni bu kez tanınan bir yüz, ekran ve sinemanın yakışıklı jönü Serdar Özer. Er kadrosundan ise geçmişte olduğu gibi bugün de geleceğin komedi dizilerinin başrol oyuncuları çıkacak. Tabib üsteğmen Eda Yılmaz’ı yepyeni bir yüz Didem Reze canlandırıyor. Eski Emret Komutanım oyuncularından bir tek Ahmet Başçavuş (Naci Taşdöğen) rolünü sürdürüyor. Dizinin diğer oyuncu kadrosu ise  şöyle:

Nizam Eşki – Murat Yatman
 
Ethem Timur- Bilal Çatalçekiç
 
Çetin Ceviz-  Taner Ergör
 
Fikret Can – Özgür Şenyer
 
Ali Sütlaç- Başar Doğusoy
 
Gıyaseddin Mani- Halim Ercan
 
Teoman Özdemir- Göktay Tosun
 
Tarkan Kutlu- Can Güreler
 
Hemşire Gönül Kayhan- Merve Erdoğan
 
Albayın kızı Banu Erdoğan- Öznur Serçeler
 
Albay Haluk Erdoğan- Hidayet Erdinç