Gündem
11 Mayıs 2015 14:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

Emre Kınay'dan gazetecilere sitem: Rezilliğe bakar mısınız?

Hakkında gazetecilere hakaret ettiği iddiası bulunan Emre Kınay açıklamada bulundu.

Emre Kınay’ın yeni sevgilisi ile görüntülendiği ve kendisini görüntüleyen magazincilere tehditler yağdırıp hakaret ettiği iddia edilmişti.

Ünlü oyuncu Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve hakkındaki iddialara açıklık getirdi…

Emre Kınay şöyle konuştu;

“MUHABİRE GERİZEKALI DEDİM”


Herkes kafasına göre yorum yapıyor. Bize bir önyargı var. 20 yıl oldu sektördeyim, kimseye bir küfrüm olmadı. Önceki gün de aynı mekandaydım. Ertesi gün arkadaş grubumla birlikteyken bir arkadaşım bir şeyler söyledi. Yüksek ses var diye eğildim. Fotoğrafımızı çeken arkadaş öyle bir kamera açısı ayarladı ki, öyle bir fotoğraf çekti ki sokağın ortasında; niyetine sinirlendim. Dedim ki “Bunu bana değil yeni yetmelere yapın.” Çocukluğunu bildiğim muhabirlerden birine “Gerizekalı” dedim. Bunu da abisi olduğum için söyleyebilirim.

“SEVGİLİM DİYE YAZDIKLARI KADIN ARKADAŞIMIN EŞİ”

Beni çekmek istediklerinde, “Emre abi” dediklerinde her zaman “Olur” dedim. Taksim’in ortasında sokakta duruyorum. Gizli saklı bir iş yapsam Taksim’de ne işim var. Ama sen ben gizli saklı bir işler yapıyorum gibi gösterirsen bu ayıptır. Sevgilim olduğunu iddia ettikleri arkadaş benim arkadaşımın karısı. Kocası da o sıra içerde. Rezilliğe bakar mısınız? Bu nasıl bir ahlaktır, bu nasıl bir hedef göstermedir. 20 yıldır bu sektördeyim, 45 yaşındayım, artık bana yapmayın bunları. Ben hiçbir zaman kaçmadım, hiçbir zaman saklanmadım. Bir kız arkadaşım olduğunda da elinden tutup sokağa çıkmaktan çekinmedim. Kız arkadaşım falan yok. Ben insanlarla sosyal etkinlikte bulunamaz hale geldim. O haberi yapıyorsun; o kadının annesi babası düşünmüyor mu? “Senin o karede ne işin var?” demiyor mu? Sanki ben vebalıymışım gibi. Benim magazinle bir kavgam yok. Hakkımda yalan haber yapan gazetelee de, kişilik haklarıma saldırıdan dava edeceğim.