Gündem
31 Mar 2021 14:59 Son Güncelleme: 01 Nis 2021 00:13

Emre Çolak'ın Galatasaray tweeti olay! Kadro dışı bırakıldı!

Eski takımı Galatasaray ile oynanacak maç öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle tepki çeken Fatih Karagümrüklü milli futbolcu Emre Çolak ifadelerinin maksadını aştığını söyleyerek özür diledi. İstanbul ekibi 29 yaşındaki oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması giyen Galatasaray’ın eski oyuncusu Emre Çolak, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı gündem yaratan paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Karagümrük Kulübü yaptığı resmi açıklamayla Emre Çolak’ın paylaşımının kulübün değerleri ve ilkeleri ile bağdaşmaması nedeniyle oyuncunun geçici olarak kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

‘İÇİMİZ DIŞIMIZ BİR, MAYISLAR BİZİMDİR’
Futbol kariyerine Galatasaray’da başlayan Emre Çolak’ın 2 hafta sonra oynanacak Galatasaray maçı öncesi “İçimiz dışımız bir, mayıslar bizimdir..” şeklinde attığı tweet eleştirilerin hedefi haline gelmiş ve milli futbolcu paylaşımını kaldırmıştı.

10 Nisan’da Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Galatasaray-Karagümrük maçı öncesi yapılan bu paylaşım büyük tartışmalara neden olunca Karagümrük yönetimi de Emre Çolak’ı sert bir dille uyardı.