Spor
13 Şub 2024 12:34 Son Güncelleme: 13 Şub 2024 12:40

Emre Bol'a canlı yayında Fenerbahçe fırçası! 'Kiminle konuştuğumu söyleyemem'

Gazeteci Emre Bol, Fenerbahçe'de Dusan Tadic ile Ryan Kent arasında yaşanan kavgayı anlattı. Bol'a anında bir telefon geldi. Yaşananlar anbean yayınlandı.

Sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olan Ryan Kent, Fenerbahçe'nin liderliği kaptırdığı Corendon Alanyaspor karşısında aylar sonra teknik direktör İsmail Kartal tarafından süre verildi. Kent, gece yarısı Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bildirilen oyuncu listesine dahil edilmedi. Gazeteci Emre Bol ise flaş bir iddiada bulunarak sarı-lacivertlilerdeki takım içi gruplaşmayı anlattı.

YouTube'da yayın yapan Sky Spor kanalındaki "Son 45" programında Bol, şunları kaydetti:

"Takım içerisinde duyduğumuz bazı şeyler var. Bunlar da beni rahatsız ediyor. Muhtemelen Ali Bey (Koç) bunu biliyordur. Belki bir çare bulmaya çalışır. İsmail hoca zaten biliyor. Tadic ile Kent'in arasında ne gibi bir problem var, araştırın bulun. Ben burada söylemem ama bu ikilinin çok ciddi bir şekilde problem yaşadığını biliyorum. Kent'in Balkan grubuyla problem yaşadığını duyuyorum, bu da beni rahatsız ediyor."

Bu sözleri sarf etmesinin hemen ardından Bol'a bir telefon geldi. Bol, "Bir saniye, önemli bir telefon" sözleriyle telefona yanıt verdi. O esnada diğer yorumcu Ümit Karan ise "Kadıköy'den arıyorlar. Samandıra mı?" dedi.

"KİMİNLE KONUŞTUĞUMU SÖYLEYEMEM"

Yayında telefonla konuşan Bol, "Başkanım şu anda yayındayım. Evet, evet ben söyledim. Tamam tamam. Tamamdır abi, kolay gelsin" dedi. Telefon görüşmesinin sona ermesinin ardından Bol, "Bu konuşmanın kiminle yapıldığını söyleyemem ama açmak zorundayım. Özür dilerim bütün izleyicilerimizden." dedi.

Bol, kiminle görüşme yaptığını söylemezken sosyal medyada bu anlar gündem oldu.