Gündem
23 Haz 2011 13:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN SADRİ ŞENER'E ŞOK SÖZLER!

Belçika maçı öncesi Trabzonlu bir taraftarın küfrettiği Emre'nin dönüş uçağında da patladığı ortaya çıktı.

A MİLLİ Takım’ın Belçika ile oynadığı maç öncesinde kafile otelden ayrılıp karşılaşmanın oynanacağı stada giderken, Trabzonsporlu bir taraftarın ana avrat küfürlerine maruz kalan Emre Belözoğlu’nun sinirinin Türkiye’ye dönüşte de geçmediği ortaya çıktı. A.Güçlü Kağan Söylemezgiller’e F.Bahçe ile oynanacak maçta kendilerini fazla zorlamamaları ve kendisini transfer ettireceği şeklinde mesaj attığı iddiaları nedeniyle bir anda hedef adam haline gelen Emre takım stada giderken sözlü tacize uğramış “Sıkıyorsa buraya gel yüzüme küfür et” diye bağırmıştı. Otobüsten inmesi güçlükle engellenen milli futbolcu karşılaşma sonrası ise “Maçtan önce Trabzonsporlu bir taraftar bana, eşime ve şerefime küfretti. Bu dava sonuçlandığında, benim sokakta eşime ve şerefime küfredenler; eşleriyle sokaklarda nasıl dolaşacak?” şeklinde ağır bir açıklama yapmıştı.

MESAJ olayları nedeniyle Trabzonspor’un tavrına ve bordo-mavililerin başkanı Sadri Şener’in de milli takımın Belçika’da kamp yaptığı Conrad Otel’de kalmasına tepkili olan Emre canlı yayındaki bombardımana karşı sakinleşmedi. Ay-yıldızlı kafile Türkiye’ye dönmek için havaalanına giderken, Emre tüm oyuncuların girmesini bekledikten sonra en son uçağa bindi.

POLEMİK YAŞANMADI!
KASITLI olarak sona kalan tecrübeli futbolcu uçakta Business Class’tan ekonomi sınıfına doğru ilerlerken iki bölümü ayıran çizginin tam ortasında “Biz bu milli takım için oynuyoruz. Karşılığında anamıza avradımıza küfür yiyoruz. Sadri bey rahat rahat karısıyla Brüksel sokaklarında geziyor, maç seyrediyor. Nasıl olacak bu iş böyle? Bizi kim koruyacak?” diyerek bağırdı. Bu çıkışın ardından takım arkadaşları ve teknik heyet Emre Belözoğlu’nu sakinleştirip uçağın en arkasına götürdüler. Ancak Trabzonspor Başkanı Sadri Şener eşiyle beraber Brüksel’de kalmış ve takım uçağına binmemişti. Böylece tatsız bir polemiğin önüne geçilmiş oldu.

vatan