Spor
23 Haz 2022 19:18 Son Güncelleme: 23 Haz 2022 19:33

Emre Belözoğlu'ndan Okan Buruk sözleri: "Hak ettiği yerde"

Yeni sezonda Galatasaray'ın yeni teknik direktörlük görevine gelen Okan Buruk için yakın dostu ve eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu'ndan destek mesajı geldi.

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, takım kampında transfer planlaması hakkında konuşurken Galatasaray'a teknik direktör olarak geri dönen Okan Buruk'a da başarı diledi.
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yeni sezon kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

En az 3 oyuncu daha transfer edeceklerini belirten Emre Belözoğlu, "Aramıza katılan arkadaşlarımız oldu. Çalışmalarımız devam ediyor. Minimum 3 oyuncuyla daha anlaşacağımızı düşünüyorum. Ön tarafa oyunumuza daha uygun, daha üretken, skora katkı verecek oyuncu arıyoruz." diye konuştu. 

Galatasaray'a teknik direktör olarak dönen Okan Buruk'a başarı dileyen Emre Belözoğlu, "Okan Buruk benim için çok değerli bir insan. Bir ağabey benim için. Her zaman mutlu, başarılı olmasını isterim. O da rekabetçi bir insandır. Sahaya çıkınca kendi camialarımız adına her şeyi veririz. Ondan sonrası kısmettir, teslim oluruz. Ben Okan Ağabey'in hak ettiği yerde olduğunu düşünüyorum. Buralara gelmeyi sonuna kadar hak etti. Kendisine başarılar diliyorum. Herkese nasip olmayacak şekilde kendi camiasına hocalık yapacak, başarılar diliyorum." dedi.