Spor
25 Mayıs 2023 11:17 Son Güncelleme: 25 Mayıs 2023 11:19

Emre Belözoğlu Hull City'ye, Nuri Şahin Başakşehir'e gidiyor iddiası

Teknkik direktörlük kariyerine Fenerbahçe'de başlayan ve ardından Medipol Başakşehir ile devam eden Emre Belözoğlu'nun Hull City'ye gideceği, kendisinden boşalan koltuğa da Nuri Şahin'in getirileceği ileri sürüldü.  

Ajansspor'un haberine göre; 42 yaşındaki teknik adam Belözoğlu, gelecek sezon Hull City ile çalışmayı planlıyor. Türk medya patronu Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu kulübün takımın başına Belözoğlu'nu getirmek için çalışmalara başladı.

İngiliz Premier Lig'in bir alt kategorisi olan Championship'te yer alan Hull City, bu sezon zor bir dönem geçirdi ve ligde kalma mücadelesi verdi. Daha önceleri Premier Lig gören Hull City, 24 takımlı alt ligi 15. sırada tamamladı.

Aktif futbol hayatına son vermeden geçen sezon Fraport TAV Antalyaspor'da oyuncu-antrenör olarak yeni kariyerine geçen Nuri Şahin'in Akdeniz'deki macerası son buluyor. Bu sezon sadece yedek kulübesinde teknik direktör olarak Antalya'da çalışan Şahin, İstanbul'a geliyor.

Belözoğlu'ndan boşalacak koltuğa da Nuri Şahin'in oturması bekleniyor. Tarafların gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.