Magazin
30 Eyl 2020 15:28 Son Güncelleme: 30 Eyl 2020 15:54

Emre Aşık basın açıklaması yaptı! 'Yağmur nafakayı alıp tetikçiye ödeme yapıyor'

Yağmur Aşık'ın, cezaevi firarisi olan sevgilisi Erdi Sungur'la birlikte, eşi Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptığı ortaya çıkmıştı. Emre Aşık yaşananların ardından şoke eden bir basın açıklaması yaptı.

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne önceki gün giden eski Milli futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık'ın kendisini öldürtmek için tetikçi tuttuğunu öne sürerek şikayetçi olmuştu.

Ortaya çıkan iddialar sonrası Emre Aşık bir basın açıklaması yaptı. "Allah'tan başka kimseden korkmuyorum" diyen Aşık " Boşanma davasında yayın yasağı var ama çocuklarımın geçici velayetini aldım. Önceliğim buydu." dedi.

Aşık'ın avukatı ise "Hanımefendiye ödenen nafaka var. Geçim kaynağı olmadığını belirttiği için nafaka kararı var. O nafakayla öldürmeye teşebbüs edip 2 silah temin ediyor. Nafakayı alıp tetikçinin parasını ödüyor. Nafakanın iptalini talep ediyoruz"

Emre Aşık ailesinin desteğiyle nafakayı ödeyebildiğini söyledi. 'Evlilikte böyle biri olduğunu tahmin etmediniz mi' sorusuna, 'Evliliğim kupastı. O yüzünü göremedim. Hep iyi yüzünü görmeye çalıştım. Çocuklarımın annesidir yapmaz dedim' dedi.

Emre Aşık eski eşinin arkasında bir çete olduğunu da iddia etti.

"Neden öldürmeye çalışıyor" sorusuna ise Aşık 'Bir taşla 3-5 kuş vururum, hem çocuklarımı hem de para alırım diye düşünüyor heralde. Başka ne olabilir ki' şeklinde cevap verdi.