Magazin
13 Ara 2013 12:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:48

Emrah'ın menajeri oğluna saydırdı! Asalaklık etmesin, çalışsın!

Emrah’ın oğlu Tayfun'un suçlamalarına, ünlü şarkıcının menajerinden zehir zemberek yanıt geldi!

Ünlü şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun, geçinebilmek için bir süredir Bursa’daki bir pastanede garsonluk yapıyordu. Bursa’da çıkan Polemik gazetesi, Tayfun’la röportaj yaptı. Tayfun’un röportajında söylediği “Babamdan hiçbir beklentim yok. Şu anda görüşmüyoruz. İki yıl önceki görüşmelerimiz de kendisi için reklam amaçlıydı. Burada çalıştığımı bilmiyor. Bilse de ilgilenmez” sözleri dün manşetlere taşındı.

Bu manşetle birlikte sosyal medyada da gündem olan Tayfun, pastanedeki işinden ayrıldı. İddiaya göre çıkan haberden rahatsız olan işletme sahibi, basına konuştuğu için Tayfun’u işten çıkardı.Tayfun ise iddiaya “Hayır, kendim çıktım. “Bu haberden sonra bunaldım, çok deşifre oldum. Babamın hayranları da akın edince ayrıldım. Patronlar röportajdan sonra bir şey demedi tabi ama ben sıkıldım. Malum çok deşifre oldum, yeni bir iş için biraz daha ortalığın durulmasını bekliyorum. Bundan sonra oyunculuk, mankenlik, reklamcılık düşünüyorum. Babamla istemiyordu ben de ona saygılı olduğum için bu işlerle ilgilenmiyordum ama şu an 23 yaşındayım. Hayatımı kazanmam gerekiyor. Bir kaç teklif geldi onlarla görüşeceğim. Bir kaç programdan arandım. Bakalım İstanbul’a geleceğim” yanıtını verdi.Tayfun’un Survivor’a katılacağı ise söylentiler arasında.

Emrah’ın basın danışmanı Engin Esen de bu iddialara bir basın açıklamasıyla yanıt verdi:

1-Emrah’ın oğlu Tayfun, bundan yaklaşık 1 yıl önce Emrah’ı aramış, “Baba seninle önemli bir konu konuşacağım, İstanbul’a gelmek istiyorum, ne zaman müsaitsin? “ demiş. Emrah’la buluştular. Ben de yanlarındaydım. Tayfun “Baba, ben 23 yaşındayım, sen 42 yaşındasın. Beni yanlış anlama ama ben bir ev sahibi olmak, rahat yaşamak için senin ölmeni , 50 yaşıma gelmeyi bekleyemem. İlerde çocukların olabilir, maddi durumun bozulabilir, ben beklemek istemiyorum. Bana Bursa’dan bir ev al ve kalan eğitim harcamalarımı da peşin öde; BEN DE MİRAS HAKLARIMDAN VAZGEÇEYİM, FERAGAT EDEYİM, BAŞKA DA BİR ŞEY ALMAYAYIM” dedi.

EMRAH da Tayfun’a “oğlum iyi düşündün mü? Kararın kesin mi? “ diye sordu. Tayfun da “evet baba, kararım kesin, bunu yap lütfen” dedi. Ertesi gün noterde Tayfun mirastan feragat sözleşmesini imzaladı. Emrah’ da Tayfun’un Bursa’da almak istediği evin satış bedeli ve kalan eğitim masrafını peşin olarak Tayfun’a banka havalesi ile ödedi.

2-Emrah’ın oğlunu mağdur ettiği yönündeki haberler tamamıyla asılsızdır. Bu güne kadar Emrah’ın Tayfun’a (Tayfun için annesine) ödediği toplam para (nafaka) , bugünün rakamlarıyla YARIM TRİLYONU BULUR. Sormak istiyorum; Türkiye’de kaç baba, 20’li yaşlarda oğluna ev alıyor? Eğitim masraflarını ödüyor? Nafaka ödüyor? Dersane parası ödüyor? 23 yaşına kadar yaklaşık yarım trilyon harcıyor??? Gene sormak istiyorum yaşarken bir babaya hangi evlat “ölmeni bekleyemem” der ???

Emrah, yetim büyüdü, babasını kaybettiğinde 1 yaşındaydı, merhum babasından harçlık alma duygusunu dahi yaşayamadı...Bildiğiniz gibi Emrah ; 15 yaşından beri çalışmaktadır...Emrah, 1999 depreminde mağdur bir aileye İstanbul Beşiktaş’ta birev bağışlamıştır ve 2001 yılında Diyarbakır’da Annesi ve Babasınınadına o dönem Doğu’nun tek zihinsel ve bedensel engelliler OKULUNU yapmış ve bağışlamıştır. Bu okulda 400 engelli çocuk eğitim almaktadır.

3-Medya ve basında da yeraldığı üzere; Tayfun’un annesi bir davayla ilgili yargılanmış (Dava Yargıtay’da) ve annesinin hakkında 6 yıl 8 ay hapis ve 1 MİLYON 250 BİN TL para cezasına çarptırılmıştır.

SONUÇ olarak; Tayfun’un (ve annesinin ) yapmaya çalıştıkları şey; ÇALIŞMADAN, ÜRETMEDEN (TAYFUN 23 YAŞINDA BİR GENÇTİR) ,SIRTLARINI EMRAH’A DAYAYARAK RAHATÇA, TEMBELLİK EDEREK YAŞAMAK İSTEMELERİDİR. TAYFUN, 23 yaşında bir gençtir. Bu güne Emrah’ın ödediği paralarlarahat şekilde yaşamış, öğrencilik yapmış, hatta ev parası dahi verilmiştir. Bundan sonra Babası hakkında yalan yanlış haberlerle asalaklık ve tembellik etmek yerine çalışmak zorundadır.