Magazin
09 Mar 2013 14:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

EMRAH YILLAR SONRA SEVGİLİSİYLE EL ELE

Yeni filmi 'Gelmeyen Bahar'ı önceki akşam görücüye çıkartan Emrah, bir de sürpriz yaptı. Sanatçı, yıllar sonra ilk kez sevgilisiyle el ele poz verdi.

Ünlü sanatçı Emrah, yeni filminin galasında hem gurur yaşadı hem de gazetecilere sürpriz yaptı. Senaryosunu yazdığı "Gelmeyen Bahar" filminde ilk kez de yönetmen koltuğuna oturan Emrah; önceki akşam filminin Trump Towers'taki galasında çifte heyecan yaşadı. Sanatçı, galaya bir süredir birlikte olduğu şarkıcı sevgilisi Sibel Kirer'le el ele katıldı.

'AMACIM, SEVGİYİ HATIRLATMAK'

İlişkisiyle ilgili konuşmak istemeyen Emrah, "Gelmeyen Bahar" filmini annesi Ayten Hanım ve sevgilisinin arasında izledi. Gösterim sonrasında filmin beğenilmesinden dolayı mutluluğunu dile getiren Emrah, kadına şiddeti ve töreyi anlatan "Gelmeyen Bahar"la ilgili şunları söyledi: "Her kadın bir annedir ve her insanı bir anne doğurdu. Bunu unutmamalıyız. Biz birbirimizi görmeyi, konuşmayı, sevmeyi unuttuk. Bu filmle amacımız; unuttuğumuz değerleri Türk milletine yeniden hatırlatmak."

Emrah'ın annesi Ayten Hanım, oğlunu gururlu akşamında yalnız bırakmadı. Ayten Hanım, müstakbel geliniyle de yakından ilgilendi.

Uzun zaman sonra ilk kez bir sevgilisiyle gazetecilerin karşısına el ele çıkan ünlü sanatçının, şarkıcı Sibel Kirer'le evlilik hazırlıkları yaptığı konuşuluyor.