Gündem
10 Ağu 2013 09:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

EMNİYET MÜDÜRÜ TOPU BASINA ATTI "ÜNLÜLERİ GAZETECİLER TEŞHİR ETTİ!"

Çapkın, gözaltına alınan ünlü isimlerin basında teşhir edildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu..

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, gözaltına alınan ünlü isimlerin basında teşhir edildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, narkotik polisinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan ünlü isimlerin basında teşhir edildiği iddialarına ilişkin, “Bunlar sanatçıda olabilir esnafta olabilir, bizim için fark etmez. Son operasyonda da gözaltına alınanlar aralarında sanatçılarda vardı. Bunların basında teşhir edilmesi bizim bileceğimiz bir şey değil. Bu siz basın mensuplarının sorunu, biz işimizi yaparız” dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mehmet Artar Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne gelerek personelinin Ramazan Bayramını kutladı. Burada tören mangasını selamlayan Vali Mutlu, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ndeki yemekhanede personelin bayramını kutladı.

Çevik Kuvvet personelinin bayramını kutlayan Vali Hüseyin Avni Mutlu, "Bu gün ramazan bayramı vesilesiyle bir araya geldik. Hepinizin bayramını kutluyorum. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da geleneksel ziyaretimizi gerçekleştirmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Halkın huzuru sağlamak için gerektiğinde canınızı feda ediyorsunuz. Sizlerin vesilesiyle Şehit ve gazi ailelerini de selamlıyorum. Sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Bu milletin hizmetlerinizden dolayı sizlere duası vardır. Her şey gönlünüzce olsun" diye konuştu.İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, "Sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum. Çevik Kuvvet her zaman bizim en olmazsa olmaz birliklerimiz. Hele bu son süreçte Çevik Kuvvetin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Demokrasiye ve rejime karşı yapılan müdahalelere ekiplerimizin ne kadar etkin ve centilmence müdahale ettiğini ve sadece görevini yaptığını gördük. Bu fedakâr çalışmanızdan dolayı hepinizin gözlerinden öpüyorum. Tekrar sizleri kutluyorum" dedi.

Bayramlaşma törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çapkın, geçtiğimiz günlerde düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alınan ünlü isimlerin basına teşhir edildiği iddialarına karşın, "Bizim operasyonlarımız bir günde yapılan bir iş değil, 1 yıl süren çalışmaların neticesinde gerçekleştirildi. Hukuki sürecin tamamlanmasının ardından torbacılardan başlayarak kimlere satmışsa oraya doğru zincirleme gidiyor. Kimler almışsa hepsi tespit ediliyor ve operasyon sırasında gözaltına alınıyor. Bunlar sanatçıda olabilir, esnafta olabilir bizim için fark etmez. Son operasyonda da gözaltına alınanlar aralarında sanatçılarda vardı. Bunların basında teşhir edilmesi bizim bileceğimiz bir şey değil. Bu siz basın mensuplarının sorunu, biz işimizi yaparız” diye konuştu