Gündem
02 Mar 2011 14:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ KÖKSAL'DAN İNTERNET MEDYASINA UYARI!

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal internet medyasını daha dikkatli davranmaya davet etti!

Tüm İnternet Medyası Derneği Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

TİMED Yönetim Kurulu Başkanı Talat Atilla, Başkan Yardımcıları Oğuzhan Boz ve Abdullah Yüce, Genel Sekreter Peyami tek, Sayman Leyla Yiğit Aras, Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Tokgöz ve kurucu üyeler İrem Belek, Gökmen Özdoğan ve Taner Adıgüzel'in katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette TİMED'in takdimi yapıldı ve neden böyle bir yapıya ihtiyaç duyulduğu, yapılacak çalışmalar, internet medyasının önemi ve sorunları Emniyet Genel Müdürü Köksal anlatıldı.

Böyle bir oluşumdan mutluluk duyduğunu belirten Oğuz Kağan Köksal tek başına hareket etmek yerine dernek çatısı altında birleşmenin sektörün geleceği ve büyümesi açısından son derece önemli olduğunu kaydetti. TİMED heyetine yaptıkları çalışmalardan da bahseden Köksal Emniyet teşkilatının faaliyetleri ile ilgili çarpıcı bir sunum yaptı.

İşte Köksal'ın değerlendirmelerinden kısa satırbaşları

EKSİKLİKLERİMİZİ BASINLA GİDERİYORUZ
Güne önce vukuat raporuyla sonra da basın taramasıyla başlıyorum. Basının ne yazdığı bizim için çok önemli. Her yerde MOBESE var ama her MOBESE'e bakacak göz yok bende. Gözden kaçırdıklarımızı da basının gözüyle görüp eksiklerimiz varsa gideriyoruz.

İNTERNET MEDYASI DİKKATLİ OLMALI
İnternet medyası artık çok önemli bir mecra haline geldi. Tüm gelişmeler anında internete düşüyor. Gazetelere ancak ertesi gün girebiliyor. Dolayısıyla bayat haber oluyor. İnternet önemli ama dikkatli olması lazım. Dürüst, doğru ve ilkeli yayın yapmalı. Çünkü internete giren bir haber bir anlamda bir sicil de oluşturuyor. O sicilin doğru ve güvenilir tutulması lazım ki güven oluşsun.