Gündem
29 Mayıs 2023 14:36 Son Güncelleme: 29 Mayıs 2023 14:40

Emine Erdoğan, Rıdvan Dilmen'i böyle uyardı! Sosyal medyada gündeme oturdu

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferi sonrası havalimanında yaşananlar gündeme geldi. Eski futbolcu Mesut Özil ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Erdoğan'ı karşılamak için havalimanına gitti. Ancak Emine Erdoğan, Dilmen'in uyarısı üzerine tek başına fotoğraf çekti.

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs seçimlerinde oyların yaklaşık yüzde 52'sini alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Eski futbolcu Mesut Özil ile yorumcu Rıdvan Dilmen, Erdoğan'ı karşılamak için havalimanına gitti.

EMİNE ERDOĞAN, RIDVAN DİLMEN'İ UYARDI

Havalimanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Rıdvan Dilmen arasında yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Dilmen, uçağın merdivenlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmek isteyince Emine Erdoğan tarafından uyarıldı.

TEK BAŞINA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Emine Erdoğan'ın uyarısı üzerine Rıdvan Dilmen merdivenlerden inerken, yerine Mesut Özil geldi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirdi. Daha sonra Dilmen, Erdoğan ile tek başına ayrı bir fotoğraf çektirdi.

Rıdvan Dilmen ve Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf: