Gündem
23 Ağu 2019 17:20 Son Güncelleme: 23 Ağu 2019 17:24

Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran'dan kan donduran sözler: Hayvan kestim

Emine Bulut'u canice öldüren Fedai Baran'ın, cinayeti işledikten sonra bindiği takside kıyafetlerindeki kanın sorulması üzerine, sakin bir tavırla "Hayvan kestim" dediği ortaya çıktı.

Kırıkkale'de 38 yaşındaki Emine Bulut eski eşi Fedai Baran tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Emine Bulut'u çocuğunun gözü önünde öldüren Fedai Baran, cinayetin ardından bindiği taksicinin sorusu üzerine "Hayvan kestim" dediği öğrenildi.

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre, Türkiye, Kırıkkale'de işlenen Emine Bulut cinayetine kilitlendi. Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran, çocuğunu görmek istediğini söyleyerek, Emine Bulut ile gündüz saatlerinde bir kafede buluştu. Burada yemek yiyen Fedai Baran ve Emine Bulut, daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emine Bulut taksiye binerek kaçmak istedi. Ancak Fedai Baran tarafından taksiden indirildi. Daha sonra 100 metre ilerideki bir dönerciye giren kadının peşinden Fedai Baran da geldi. Fedai Baran, dönerciden de kaçmak isteyen Emine Bulut'u saçlarından yakalayarak boğazından bıçakladı.

Taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine "Hayvan kestim" demiş
Cinayetin ardından dükkandan çıkan Fedai Baran, "Bu k.hpeyi ben öldürdüm" dediği öğrenildi. 250 metre yürüdükten sonra bir taksiye binen eski koca, taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine "Hayvan kestim" cevabını verdiği bildirildi.

Twitter’da #EmineBulut, #Ölmekİstemiyorum, #AnneLütfenÖlme, #KadınaŞiddeteHayır etiketleriyle kadın cinayetine tepki gösteriliyor.