Gündem
30 Ağu 2010 03:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

EMİNAĞAOĞLU'NA FACEBOOK ŞOKU!

Eski YARSAV Başkanı Eminağaoğlu'nun facebook hesabı kapatıldı. Eminağaoğlu'na öyle bir cevap geldi ki.

Eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun Facebook hesabı kapatıldı. Bazı kullanıcıların şikayeti üzerine kapatıldığı belirtilen hesabı için Facebook'a mail gönderen Eminağaoğlu, beklemediği bir cevapla karşılaştı.

Eminağaoğlu,facebook ekibine "Hiçbir ihlal olmadan kapatılan hesabımın açılması için, bu maili göndermiş bulunmaktayım. Bir an önce bilgilendirmenizi ve hesabımın açılmasını beklemekteyim" mesajı gönderdi. Site yetkilileri "facebook'taki diğer kişilere karşı davranışlarınızın uygunsuz olduğu tespit edildiği için hesabınız kapatıldı" yanıtını verdi.

İTİRAZI KABUL EDİLMEDİ

Eminağaoğlu facebook'a "Söz konusu gerekçeler, gerçeği yansıtmayan, şablon yanıt niteliğindedir. Aksi halde belirttiğiniz hususlar açıkça kişilik haklarıma ağır bir saldırı oluşturmaktadır. Sayfada yer alan, bana ait '12 Eylül'lere hayır' videosunun tıklanma rekorları kırdığı bir dönemde sayfanın kapatılmasını açıklamak hukuken olanaksızdır. Söz konusu sayfaya erişimin açılmasını, aksi halde kapatma gerekçesinin açıkça dayanakları ile birlikte tarafıma bildirilmesini, kişilik haklarıma ağır saldırı niteliğindeki yanıtlarınız için hukuksal yollara başvuracağımın bilinmesini, yapılan yanlışlığın düzeltilmesini talep etmekteyim."

Bu uyarıya facebook'dan "Bu hesabı yeniden etkinleştiremeyiz ve ihlaliniz hakkında ya da uygulamakta olduğumuz sistemler hakkında daha fazla açıklamada bulunmayacağız" cevabı geldi.