Polemik & Kulis
27 Şub 2020 17:25 Son Güncelleme: 27 Şub 2020 17:37

Emin Pazarcı'dan Sağlık Bakanı Koca'ya 'Şirin Payzın' çağrısı! Bu sözler kavga çıkartır!

Şirin Payzın 'İstanbul Havalimanı'nda virüs önlemi yok' iddiasında bulunmuş ve Payzın'a cevap Sağlık Bakanı'ndan gelmişti. Akşam yazarı Emin Pazarcı da Şirin Payzın'a bu paylaşımı üzerinden yüklendi ve Bakan Koca'ya çağrıda bulundu.

Şirin Payzın, İtalya dönüşü yaptığı paylaşımda İstanbul Havalimanı'nda virüse yönelik herhangi bir önlem alınmadığını iddia etmiş "İst. Havaalanı'nda Corona salgınına dair hiç bir önlem yok. İtalya'dan geliyorum. Salgında 3. ülke. Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli. Ekranda saçma sapan konuşanları dinleyip kelle paça yiyoruz bize bişey olmaz mı diyor yönetenler?" demişti. Payzın'a, Bakan Fahrettin Koca'dan yanıt gelmiş ve Koca "Şirin Hanım, termal kamera taramasından geçişinizi gösteren görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim. Sizi iyi görünce zahmet vermedik" ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci-Akşam yazarı Emin Pazarcı da sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı'na yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek bir çağrıda bulundu. Pazarcı "Şirin Payzın'ı 14 gün karantinaya alamaz mısınız? Böylece, hem halk sağlığını koruyup, hem de kendisini mutlu edemez misiniz?" dedi.

Pazarcı şu ifadeleri kullandı:

Sağlık Bakanı'na bir çağrım olacak buradan... Şirin Payzın, "İtalya'dan geliyorum, kontrol edilmedim" demiş. Malum İtalya riskli bölge. Şirin Payzın'ı 14 gün karantinaya alamaz mısınız? Böylece, hem halk sağlığını koruyup, hem de kendisini mutlu edemez misiniz?