Emily Ratajkowski doğum anından paylaştı

Kısa bir süre önce ilk kez anne olan ünlü model, doğum sırasında çekilen pozlarını Instagram sayfasında paylaştı.

Emily Ratajkowski doğum anından paylaştı - Sayfa 1

HAYATININ DEĞİŞTİĞİ ANLAR

Model, tasarımcı ve oyuncu Emily Ratajkowski, ilk bebeğini kısa bir süre önce kucağına aldı. 29 yaşındaki Ratajkowski, kocası Sebastian Bear McClard ile birlikte Sylvester adını verdikleri oğlunu dünyaya getirirken çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı.


19
Emily Ratajkowski doğum anından paylaştı - Sayfa 2

GIGI DE YORUM YAZDI

Yıldız, sette, en sonunda oğlunu göğsüne yatırdığı pozlarına da yer verdi. Ratajkowski'nin bu paylaşımına ünlü ve ünsüz takipçilerinden beğeni ve çok sayıda yorum geldi. Bunlardan biri de kısa bir süre önce kendisi de anne olan model Gigi Hadid idi.


29
Emily Ratajkowski doğum anından paylaştı - Sayfa 3

MESLEKTAŞLARINDAN YORUM YAĞDI

Zayn Malik ile ilişkisinden Khai adını verdikleri bir kız dünyaya getiren Hadid, meslektaşının paylaşımına "Evet anne" diye yorum yazdı. Bir başka meslektaşı, bir dönemin ünlü modeli Cindy Crawford'un sektördeki yerini devrettiği kızı Kaia Gerber de "Güzel anne, hoş geldin Sly bebek" yazdı.


39
Emily Ratajkowski doğum anından paylaştı - Sayfa 4

SYLVESTER ADI VERİLDİ

Ratajkowski, bebeğinin dünyaya gelişini, yine bir sosyal medya paylaşımıyla duyurmuştu. Moda dünyasında ve sosyal medyada "emrata" olarak tanınan model, Sylvester Apollo adı verilen oğlunu emzirirken çekilen bir fotoğrafını paylaşıp, onun 8 Mart'ta dünyaya geldiğini belirtmişti.


49