Magazin
02 Haz 2019 14:32 Son Güncelleme: 02 Haz 2019 15:22

Emel Sayın Hülya Koçyiğit'e itiraf etti!

Usta şarkıcı Emel sayın, çocukluk arkadaşı Hülya Koçyiğit'in programına katıldı. Kendisine yöneltilen "En büyük pişmanlığınız nedir?" sorusuna "Evlat sahibi olamamak" cevabını veren Sayın, bu itirafıyla yürekleri burktu.

Emel Sayın, Hülya Koçyiğit’in TRT 2’de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Emel Sayın çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"HAYATTAKİ EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM"

Çocukluk arkadaşı olan Koçyiğit ile geçmişten günümüze birçok konu hakkında sohbet eden Sayın, “Kimse bilmez ama biz çocukluk arkadaşıyız. Annelerimiz sayesinde tanıştık, iyi ki de tanışmışız” dedi. “Hayattaki en büyük pişmanlığın nedir” sorusuna “Evlat sahibi olamamak” yanıtını veren sanatçı, evlat sevgisinin yerine yeğenlerini koyduğunu ve onları çok sevdiğini söyledi.

OKULUN ASSOLİSTİYDİM

Müzikle olan ilişkisinin çok küçük yaşlarda başladığını belirten Emel Sayın, ilk hatırladığının da henüz altı yaşında müzik dersinde söylediği ağıt olduğunu belirtti: “O günden sonra her sınıf müzik dersinde beni çağırmaya başladı, okulun assolisti gibiydim.” İlk sinema filmi teklifinin de sahne aldığı mâkanın kulisinde edildiğini belirten Emel Sayın, Ayhan Işık’la birlikte oynayacağını söylediklerinde çok heyecanlandığını dile getirdi.