Televizyon
27 Ara 2018 17:19 Son Güncelleme: 27 Ara 2018 17:24

Emel Müftüoğlu, Murat Özdemir için konuştu: Bu adam ölsün demek yanlış!

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Murat ile ilgili olarak yaptığı yorum eleştiri alan Müftüoğlu, yeni bir açıklama yaptı.

MasterChef Murat olarak ünlenen Murat Özdemir'in, papağana işkence görüntülerini yorumlayan Emel Müftüoğlu, video için "Papağının boğazını sıkmıyor." yorumunda bulunmuştu.Müftüoğlu yeni bir açıklamada bulundu.

"BU ADAM ÖLSÜN DEMEK YANLIŞ"

Murat Özdemir ile ilgili açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Ortada sağlıksız bir adam var. Ancak 'Bu adam da ölsün, kamyon altında kalsın' demek yanlış... Nefes alan her canlıya duyarlı olmalıyız. O kişi şiddetle ilgili tedavi görmeli. Ben şiddete karşıyım." dedi.

"BU YAŞTA KENDİMİ SAVUNMAK İSTEMİYORUM"

Murat Özdemir ile ilgili basın mensuplarının sorularının ardından bideoyu izleyerek yorumladığını söyleyen Müftüoğlu, "Ben çok fazla, vırvır konuşuyorum, 'Böyle bir olay oldu haberiniz var mı?' diye sordular. Ben de çok detaylı bilmiyorum. Üstünkörü videoyu izledim ve yorumladım, bu yaştan sonra kendimi savunmak istemiyorum" dedi.

'GEREKİRSE ÖZÜR DİLERİM'

Müftüoğlu, özür dilenecek bir şey yapmadığını düşündüğünü söyleyerek "Kimseden özür dilenecek bir şey yapmadım. Bana medeniyetle nerede yanlış yaptığımı söyleseler anlarım. Gerekirse özür dilerim." ifadelerini kullandı.