Emekliye seyyanen zam gelecek mi? 'Bence yapılacaktır' deyip açıkladı!

Milyonlarca emeklinin gündemindeki en önemli konulardan bir tanesi "Emekliye seyyanen zam gelecek mi?" sorusu. Bu konu siyasette de sıkça kendine yer bulurken sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun'dan da çarpıcı açıklamalar geldi. Seyyanen artış için "zorunlu bir ihtiyaç" ifadelerini kullanan Erdursun, "Sadece seyyanen artışla bu iş olmaz" diyerek şu anda yapılması gerektiğini düşündüklerini sıraladı.

Emekliye seyyanen zam gelecek mi? 'Bence yapılacaktır' deyip açıkladı! - Sayfa 1


Emekliye seyyanen zam gelecek mi? Emekli maaşlarına seyyanen artış olacak mı? Milyonlarca emekli bu soruların yanıtını arıyor. YouTube kanalındaki canlı yayında konuşan sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun "Emekliye seyyanen zam gelecek mi? Gelirse ne kadar gelir sizce?" sorusunu cevapladı.

111
Emekliye seyyanen zam gelecek mi? 'Bence yapılacaktır' deyip açıkladı! - Sayfa 2

EMEKLİYE SEYYANEN ZAM OLUR MU?

Erdursun, "Seyyanen artış zorunlu bir ihtiyaç. Olmazsa olmaz. Seçimle alakalı bir durum değil. Yani hükümet köşeye sıkıştı da aylıklarda bir miktar artış yapsın şeklinde söylemiyorum. Türkiye'de her şeyin fiyatı belli, kiralar belli, ekmeğin, zeytinin, ayakkabının, pantolonun fiyatı... Çoluk çocuğu olan, düğünü derneği olacak, çocuğunu okutanlar var.

211
Emekliye seyyanen zam gelecek mi? 'Bence yapılacaktır' deyip açıkladı! - Sayfa 3

Emekli aylıklarının durumu ortada. Bu nedenle de hükümet köşeye sıkıştı, seçim öncesi emekliler bastırsın, emekliler aylıklarını artırsınlar değil. Seçim meçim olmasa da Türkiye'de emekli aylıkları enflasyonun çok altında kaldı." şeklinde konuştu.

311
Emekliye seyyanen zam gelecek mi? 'Bence yapılacaktır' deyip açıkladı! - Sayfa 4
411