Emekliye dev promosyon müjdesi! İşte bankaların promosyon oranları

Emekli maaşı zammı için geri sayım başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 milyona yakın kişi için 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi verileceğini duyurmuştu. Hem aylığı bağlanan EYT'lilere hem de mevcut emeklilere yönelik promosyon kampanyaları ise bu gelişmenin ardından hareketlendi. Bankalardan 12 bin 500 liraya varan emekli maaşı promosyonu alma imkanı ortaya çıktı. Diğer bankaların da bu rakam ayak uydurarak promosyon tutarlarını arttırması bekleniyor.

Emekliye dev promosyon müjdesi!  İşte bankaların promosyon oranları - Sayfa 1

Emeklilere, dul ve yetimlere ek gelir kapısını açan promosyonda kampanyalar hareketlendi. Hem aylığı bağlanan EYT'lilere hem de mevcut emeklilere bankaların ödediği tutar yükseldi. Bir banka 12.500 TL emekli maaşı promosyonu vereceğini duyurdu.

119
Emekliye dev promosyon müjdesi!  İşte bankaların promosyon oranları - Sayfa 2

Kimi hiçbir ek koşul getirmeden kimi de fatura ödeme talimatı verme, kredi kartıyla alışveriş yapma, emekli yakınını getirme gibi şartlarla ödemeyi artırıyor.

219
Emekliye dev promosyon müjdesi!  İşte bankaların promosyon oranları - Sayfa 3

Emekliler, dul ve yetimler, seçtikleri bankanın en yakın şubesine giderek ya da mobil uygulama üzerinden başvurarak kolayca promosyon alabiliyor.

319
Emekliye dev promosyon müjdesi!  İşte bankaların promosyon oranları - Sayfa 4

Promosyon başvurusunda 3 yıllık taahhüt veriliyor ancak daha iyi bir imkan çıkarsa bu da değerlendirilebiliyor. Bunun için kalan sürenin tutarını iade etmek gerekiyor.

419