Emeklilere büyük müjde! Bankalar duyurdu, 5 bin 250 lira...

Emeklileri müşterisi yapmak isteyen bankalar adeta yarışa girdi. Birçok banka ise kampanyasını güncelledi. Bazı bankalar yaptıkları kampanyalarla ödeme miktarını da artırdı. İmzayı atan emekliye toplam 5.250 TL’ye kadar promosyon ve 3 ay ertelemeli kredi gibi imkanlar sağlanıyor. İşte bankaların emeklilere sağladığı promosyon...

Emeklilere büyük müjde! Bankalar duyurdu, 5 bin 250 lira... - Sayfa 1

Milyonlarca emekli her 3 yılda bir promosyon almaya hak kazanıyor. Alınan promosyonlardan faydalanmak isteyen emeklilerin imza atması yetiyor.

118
Emeklilere büyük müjde! Bankalar duyurdu, 5 bin 250 lira... - Sayfa 2

Bazı bankalar yaptıkları kampanyalarla ödeme miktarını artırıyor. İmzayı atan emekliye toplam 5.250 TL’ye kadar promosyon ve 3 ay ertelemeli kredi gibi imkanlar sağlanıyor.

218
Emeklilere büyük müjde! Bankalar duyurdu, 5 bin 250 lira... - Sayfa 3

BANKALARIN PROMOSYON KAMPANYALARI

Posta'dan Hülya Çaylak'ın haberine göre; bazı bankalarda emekli maaşı promosyon miktarı 5.000 TL'nin üzerine çıktı. 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere ek ödemeler sağlanıyor.

318
Emeklilere büyük müjde! Bankalar duyurdu, 5 bin 250 lira... - Sayfa 4

TEB

Emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek.

418