Emekliler dikkat, 10 bin TL’ye kadar çıkıyor! İşte bankaların güncel emekli promosyon ödemeleri…

Emekli promosyon kampanyalarına halen başvurmamış olanlar bu habere dikkat! Eylül ayında müşterileri kendi bünyesine çekmeye çalışan bankalar bu ay içerisinde başvuran vatandaşlara yapacakları ödemeleri duyurdu. Hangi banka ne kadar emekli promosyon ödemesi yapıyor, ödemeler ne zaman yatacak sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte banka banka güncel emekli promosyon 2022 ödemeleri listesi ve detaylar…

Emekliler dikkat, 10 bin TL’ye kadar çıkıyor! İşte bankaların güncel emekli promosyon ödemeleri… - Sayfa 1

Emekli promosyon başvuruları tüm hızıyla devam ederken vatandaşlar en yüksek ödemeyi yapan bankaları araştırıyor. Bu kapsamda bazı bankalar Eylül döneminde ücretlerde düşüşe giderken bazıları ise bu ödemeleri arttırarak müşterileri kendi bünyesine çekmeye devam ediyor.

Bilindiği üzere Ağustos ayında büyük ilgi gören kampanya süreci bilindiği üzere Eylül ayının sonuna kadar uzatılmıştı. Peki, hangi banka ne kadar emekli promosyon veriyor? İşte emekli promosyon 2022 ödemeleri ve detaylar...

134
Emekliler dikkat, 10 bin TL’ye kadar çıkıyor! İşte bankaların güncel emekli promosyon ödemeleri… - Sayfa 2

EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ 10 BİN TL'YE DAYANDI

Bankaların emekli maaş promosyonu ve ödemelerin ulaştığı rakamlar, gündemde en çok araştırılan ve konuşulan konular arasında yer alıyor.

234
Emekliler dikkat, 10 bin TL’ye kadar çıkıyor! İşte bankaların güncel emekli promosyon ödemeleri… - Sayfa 3

Bazı bankalar, emekli maaşı taşıma işlemi sonrası emeklilere 8 bin TL üzeri ödemeler içeren kampanyalara imza atarken, ek ödemelerle bu rakam 10 bin TL'ye ulaştı.

334
Emekliler dikkat, 10 bin TL’ye kadar çıkıyor! İşte bankaların güncel emekli promosyon ödemeleri… - Sayfa 4

EMEKLİ PROMOSYON EYLÜL KAMPANYALARI DUYURULDU!

Birçok banka, emekli promosyon kampanyalarının 31 Ağustos 2022 tarihinde sona ereceğini duyurmuştu.

434