Emekli ve memura büyük zam! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı

Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ocak memur zammı, son 6 aylık enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı oranına göre belirleniyor. Kasım ayından itibaren enflasyon farkı 15,11 olarak açıklanırken Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte yeni memur maaş zammı belirlenecek. İşte, 2023 yeni memur zammı ile en düşük memur maaşı hakkında merak edilenler...

Emekli ve memura büyük zam! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı - Sayfa 1

Ocak memur zammı ile memur maaşları hesaplamaları, Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yeniden gündeme geldi.

130
Emekli ve memura büyük zam! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı - Sayfa 2

Enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı oranları doğrultusunda belirlenecek yeni memur zammı için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın çalışmaları sürüyor.

230
Emekli ve memura büyük zam! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı - Sayfa 3

Aralık ayında açıklanacak enflasyon rakamları ile 6 aylık enflasyon farkı belirlenecek ve memur maaşlarına uygulanacak zam oranı netleşecek. İşte, 2023 Ocak memur zammı hesaplamaları...

330
Emekli ve memura büyük zam! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı - Sayfa 4

KASIM AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

TÜİK kasım ayı enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre tüketici fiyatları kasımda aylık olarak yüzde 2.88, yıllık ise yüzde 84.39 yükseldi.

430