Emekli maaşı ve ikramiyede rakam netleşti! Fark ortadan kalkıyor…

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ücret dengesizliğinin bitmesi hedeflenirken kariyer mesleklerinde 600 puanlık artış olacak. İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika haberinin detayları…

Emekli maaşı ve ikramiyede rakam netleşti! Fark ortadan kalkıyor… - Sayfa 1

Son dakika 3600 ek gösterge haberi geldi. En geç Mayıs-Haziran ayında Meclis'e gelecek olan 3600 ek gösterge düzenlemesiyle kıdemler arasındaki ücret dengesizliği giderilecek, kariyer mesleklerinde 600 puanlık artış olacak.

116
Emekli maaşı ve ikramiyede rakam netleşti! Fark ortadan kalkıyor… - Sayfa 2

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, milyonlarca memuru ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenlemesine ilişkin çalışmasını tamamlarken Memur-Sen başta olmak üzere taraflarla değerlendirme yapılacak. Sendika düzenlemenin bütün meslek gruplarını kapsaması yönünde bir çalışma yürütüyor.

216
Emekli maaşı ve ikramiyede rakam netleşti! Fark ortadan kalkıyor… - Sayfa 3

‘ÜCRET KAYBI ÇOK YÜKSEK BU GİDERİLECEK’

Sabah’ın haberine göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, devletin fonksiyonel olması açısından kamu çalışanları arasındaki statü farkını koruyan kapsamlı ve adil bir düzenleme olacağını vurguladı.

316
Emekli maaşı ve ikramiyede rakam netleşti! Fark ortadan kalkıyor… - Sayfa 4

Bilgin, çalışanların emeklilikte büyük bir ücret kaybı yaşadığına dikkat çekerek, "Çalışan ile emekli arasında ücret kaybı çok yüksek, 3600 ek gösterge bunu giderecek bir düzenleme olacak" dedi.

416