Kültür Sanat
20 Şub 2024 12:34 Son Güncelleme: 20 Şub 2024 13:21

‘Emanet’in vizyon ve gala tarihi belli oldu!

Genç Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Ali İlhan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu 2024'ün en iddialı filmi olmaya aday olan Emanet filminin ilk fragmanı yayınlandı. Sinema severlerden tam not alan fragmanda aksiyon sahneleri dikkat çekti.

Mustafa Üstündağ ve Tuvana Türkay'ın başrollerini paylaştığı film, Haluk Özenç'in etkileyici senaryosuyla, Orhan Usta ve ailesinin geçmişi sırlarla dolu "Emaneti" koruma mücadelesini 24 saatlik bir zaman diliminde anlatıyor.

EMANET KONUSU

'Emanet', geçmişi sırlarla dolu olan Orhan Usta'nın ve ailesinin, 'emaneti' korumak pahasına, her şeylerini kaybetmelerini ama bu kaybedişte kendi emanetlerini hatırlatan 24 saati anlatıyor.

Orhan Usta, geçmişi sırlarla dolu olan bir adamdır. O, dağılmak üzere olan ailesiyle birlikte onlara ait olmayan bir emaneti korumaya çalışır. Her şeylerini kaybettikleri bu süreçte Orhan ve ailesi, birbirlerini yeniden bulur.

8 MART'TA VİZYONA GİRİYOR

8 Mart'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan filmin oyuncu kadrosunda Mustafa Üstündağ, Tuvana Türkay, Turgay Tanülkü, Gürgen Öz, Levent Sülün, Kenan Doğan Ciniviz, Buğra Soykan Kişioğlu, Yağmur Uzunoğlu, Ayşen Nergis Baca ve Şevval Aldırmaz gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.