Politika
15 Mar 2024 20:19 Son Güncelleme: 15 Mar 2024 23:33

'Emanetçiyiz' diyen Turgut Altınok mal varlığını açıkladı! Arsa ve gayrimenkul zengini çıktı

"Mal bizim değil Allah’ın, hepsi Allah'ın, biz emanetçisiyiz" çıkışı gündem olan Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, sosyal medyadan mal varlığını açıkladı.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasının ardından bu yöndeki bir soruya verdiği "Mal bizim değil Allah’ın, hepsi Allah'ın, biz emanetçisiyiz" cevabıyla gündem olan ve "Belediye başkanı olduğumdan beri mal varlığım azaldı" iddiasında bulunan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, beklenen açıklamayı yaptı.

Altınok bugün sosyal medya hesabından mal varlığını açıkladı. Çok sayıda arsa, tarla ve evi olduğu görülen Altınok açıklamasında "Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir" dedi. açıklama şöyle:

"BİZ DÜN NEREDEYSEK BUGÜN DE ORADAYIZ…

Değerli Hemşehrilerim!

Bir Belediye Başkanı Öncelikle Şeffaf Olmalıdır! Özü Sözü Bir ve DÜRÜST Olmalıdır! Bir Belediye Başkanının Duruşu Olmalıdır ve Bir O Yanda Bir Bu Yanda Bulunmamalıdır! Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Başkentimize yapacağımız hizmet ve eserlerin üstünün örtülmeye çalışıldığını; projelerimizi gölgeleme çabasına girildiğini ve en önemlisi SİZ DEĞERLİ ANKARALI HEMŞEHRİLERİMİ İNCİTTİKLERİNİ hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir.

Değerli Ankaralılar!

İçinizde en ufak bir tereddüt olmasın! Ekte sunduğum tüm mal varlığım ANA SÜTÜ GİBİ AK VE HELALDİR…