Kültür Sanat
30 Eyl 2023 00:42 Son Güncelleme: 30 Eyl 2023 00:44

Elvis Presley'in rekoru kırıldı

Hiç kimse Westgate Las Vegas Resort & Casino'da, 1977'deki ölümünden önce 636 biletleri tükenen etkileyici bir performans sergileyen Elvis Presley'den daha fazla gösteri yapmadı. Ta ki geçtiğimiz hafta sonu 70'lerin efsanesi Barry Manilow aynı mekânda 637. gösterisini gerçekleştirene kadar.

NPR, "Copacabana", "Mandy" ve "Can't Smile Without You" gibi hitleriyle tanınan Manilow'un rekor kıran performansına "koluna Elvis'in ikonik TCB şimşek logosu dikilmiş" kırmızı bir ceketle çıktığını bildirdi. Manilow Kral'a ithafen "Hound Dog" şarkısını bile söyledi.

"Rekor kıran hafta sonumuza hoş geldiniz!" Manilow sahnedeki yerinden hayranlarına seslendi. 

NPR, hem Manilow'un hem de Elvis'in rekorlarının Vegas tarihinin en uzun süreli konseri olan ve 11 yıl boyunca 1.730 gösteri yapan Donny ve Marie Osmond'un rekorunun yanında sönük kaldığını belirtiyor. Manilow kısa süre önce 2024'e kadar daha fazla gösteri yapacağını duyurduğu için hala bu rekoru yakalamaya çalışıyor olabilir. 

New York Post ayrıca, Manilow'un Harmony müzikalinin yirmi yıllık bir çalışmanın ardından Broadway'e geleceğini, ön gösterimlerin 18 Ekim'de başlayacağını ve açılış gecesinin 13 Kasım olarak belirlendiğini belirtiyor.