Dünya
25 Tem 2022 12:21 Son Güncelleme: 25 Tem 2022 14:51

Elon Musk ile ilişkisi açığa çıktı! Google'ın kurucu ortağından eşine boşanma davası

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk ile dünyanın en zengin sekizinci iş insanı Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan'ın ilişkisi olay yarattı. İlişkiyi öğrenen Brin boşanma davası açtı

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk, kişisel yaşamıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Bunların son örneğiyse Musk'ın yaşadığı bir birlikteliği konu ediniyor. 

The Wall Street Journal'de yer alan haberde, Forbes'un Milyarderler Listesi'nde 220 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı olarak gösterilen Musk'ın, yine aynı listede 90 milyar dolar ile dünyanın en zengin onuncu iş insanı Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile kısa bir dönem birlikte olduğu iddia edildi. 

                          Nicole Shanahan ve Sergey Brin

Konuyu ilginç kılan bilgilerinden biri ise Google'ın kurucu ortaklarından Brin ile Musk'ın uzun yıllardır arkadaş olması.

Boşanma davası açtı
15 Aralık 2021'de ayrılan çift, boşanma yoluna girdi. Brin, bu birliktelik nedeniyle 2018 yılında evlendiği Shanahan'a 2022 yılının başlarında boşanma davası açtı. Brin, boşanma nedeni olarak “uzlaşmaz farklılıkları” gösterdi. 

Mahkeme kayıtları, hangi malların Brin ve Shanahan'ın ortak malı olduğu veya bunların nasıl bölüneceği hakkında detay vermiyor, buna ilişkin ayrıntılar "daha sonradan belirlenecek".

Ayrıca kayıtlarda, "Tarafların mülkiyet hak ve borçlarına ilişkin tüm meseleler, taraflar arasında yapılacak yazılı bir sözleşmeye uygun olarak, sonucu bağlayıcı olacak gizlilik içinde yürütülecek tahkim yoluyla belirlenecek“ ifadesi yer alıyor.

Brin ve Shanahan çiftinin iki yaşında bir kız çocuğu bulunuyor.