Ellerini kabloyla bağladı, dehşeti yaşattı: 112 kayıtlarıyla gerçek ortaya çıktı

Evini boyamak için yardım istediği eski iş arkadaşının cinsel saldırısına uğrayan 2 çocuk annesi Özlem Şin, kendini kurtarmak isterken saldırgan Recep Sazak'ı öldürdü. 112 çağrı merkezine yapılan acil çağrı kayıtlarını isteyen mahkeme, Şin'i tahliye etti.

Ellerini kabloyla bağladı, dehşeti yaşattı: 112 kayıtlarıyla gerçek ortaya çıktı - Sayfa 1

Sabah'ta yer alan habere göre bir fabrikada asgari ücretle çalışarak geçimini sağlayan 36 yaşındaki Özlem Şin, eşinden boşandıktan sonra Pendik'te iki çocuğuyla birlikte kaldığı evi boyatmak isteyince, aynı mahallede oturan eski iş arkadaşı Recep Sazak ile anlaştı.

118
Ellerini kabloyla bağladı, dehşeti yaşattı: 112 kayıtlarıyla gerçek ortaya çıktı - Sayfa 2

O günlerde bir sitede kapıcılık yapan ve boş vakitlerinde boya işleri de yapan Recep Sazak, boya için kaç kutu gerekeceğini tespit edeceği iddiasıyla 14 Şubat 2022 gecesi kadının evine gitti. Çocuklarına güzel bir yaşam kurma hayali içinde olan Özlem Şin, arkadaş diye bildiği Recep Sazak'a kapıyı açınca hayatının en büyük kâbusu ile karşı karşıya kaldı.

218
Ellerini kabloyla bağladı, dehşeti yaşattı: 112 kayıtlarıyla gerçek ortaya çıktı - Sayfa 3

Cinsel içerikli sözler kullanmaya başlayan Sazak'ın tavrından rahatsız olan ve karşı koyup evden göndermek isteyen Özlem Şin başarılı olamadı. 'Kasten adam yaralama' ve 'Çocuğa cinsel istismar' suçlarından sabıkalı Recep Sazak, bıçakla öldürme tehditleri savurdu.

318
Ellerini kabloyla bağladı, dehşeti yaşattı: 112 kayıtlarıyla gerçek ortaya çıktı - Sayfa 4

Yetmedi, kadının boynuna ve eline kablo dolayıp cinsel saldırıda bulundu. Ölüm ve tecavüz korkusu yaşayan kadın, Recep Sazak'ın üzerine çullandığı sırada bıçağı kaptı ve saldırgan adamın vücuduna bir darbe indirdi.

418