Eller tetikte kara harekatı için emir bekleniyor! Sıradaki hedef Suriye'nin kuzeyi

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı ve ardından Karkamış'a yapılan roketli saldırıyla birlikte kara harekatı yeniden gündeme geldi. Daha önce Irak’ın kuzeyinde 40 kilometre derinlikte güvenli bölge oluşturan Mehmetçik, bu kez Suriye'nin kuzeyi için eller tetikte kara harekatı emri bekliyor.

Eller tetikte kara harekatı için emir bekleniyor! Sıradaki hedef Suriye'nin kuzeyi - Sayfa 1

Terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), yeni bir kara harekatı için teyakkuz geçti. Daha önce Pençe operasyonlarıyla Irak’ın kuzeyinde 40 kilometre derinlikte güvenli bölge oluşturan TSK'nın, yeni hedefi Suriye'nin kuzeyi.

121
Eller tetikte kara harekatı için emir bekleniyor! Sıradaki hedef Suriye'nin kuzeyi - Sayfa 2

Özellikle son aylarda artan terör saldırıları sonrası sınırdaki güvenli bölge hattını genişletmek isteyen Türkiye'nin Suriye’nin kuzeyinde 30 kilometre derinlikte güvenli bölge oluşturma hedefi var. Mehmetçik ise eller tetikte kara harekatı için emir bekliyor. İşte tüm detaylar...

221
Eller tetikte kara harekatı için emir bekleniyor! Sıradaki hedef Suriye'nin kuzeyi - Sayfa 3

ERDOĞAN: TEPELERİNE BİNECEĞİZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uçaklarla, toplarla, SİHA'larla yaptığımız operasyonlar sadece başlangıçtır. Bizim için en uygun olan vakitte karadan da teröristlerin tepesine tepesine bineceğiz'' diyerek kara harekatı sinyali vermişti.

321
Eller tetikte kara harekatı için emir bekleniyor! Sıradaki hedef Suriye'nin kuzeyi - Sayfa 4

Sabah'ta yer alan habere göre; Türkiye'nin 3 yılı aşkın süredir Irak'ın kuzeyi ve Suriye'de sürdürdüğü "Pençe" operasyonlarında elde edilen sonuçlar masaya yatırıldı.

421