Magazin
19 Tem 2014 04:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:28

Eliz Sakuçoğlu'ndan Murat Boz'a duygusal veda!

Yedi yıldır birlikte olduğu Murat Boz'dan ayrılan Eliz Sakuçoğlu, duygusal bir veda yazısı kaleme aldı.

Eliz Sakuçoğlu'nun veda yazısı şöyle:

Hayat arkadaşıma ... Hayat bir tren yolculuğu misali. Tüm durakları, dolambaçlı yolları ve kazaları ile. İçine biniyoruz ve ilk ailemizle bir yolculuğa çıkıyoruz, hep bizimle seyahat edecekleri düşüncesiyle. Ama bir durakta onlarda inecek ve biz yolculuğumuza devam edeceğiz. Başka insanlar binecek o trene. Kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, kuzenlerimiz hatta hayatımızın aşkı. Çoğu yine inecek o trenden ve geride büyük bir boşluk bırakacaklar. Bazıları ise hiç iz bırakmayacak, indiklerini bile anlamayacağız. Bu yolculuk büyük mutluluklar, acılar , karşılaşmalar ve vedalar ile dolu olacak.

Başarılı olmanın sırrı ise binen tüm yolcularla iyi ilişkiler kurmakta gizli. Büyük bulmacası ise bizim hangi durakta yolculuğumuzun sona erdiği ile ilgili. Bu yüzden yaşamalıyız, çok sevmeliyiz , affetmeliyiz ve herzaman elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Burda ki amacımız ise, inmemiz gereken durak geldiğinde ve yerimiz boşaldığında, geride sadece güzel düşünceler bırakıp onların hayat treninde sonsuza dek yolculuk etmesini sağlamak.

Sana tüm kalbimle yaşadığın her yeni günde bu seyahatinin daha da güzel geçmesini diliyorum. Hep sağlığın yerinde olsun başarı yanından hiç ayrılmasın ve çok sevil ve sev. Sana hayatımın treninde bana eşlik ettiğin için sonsuz teşekkürler...