Elinde altını olanlar dikkat! Eylül ayını işaret etti, rekor seviye belli oldu

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın dördüncü işlem gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altını olan vatandaşlara yönelik çarpıcı bir açıklama yaptı. “Altın bu rakamları görmedi” diyen uzman isim, gram altının göreceği kritik rakamı duyurdu.

Elinde altını olanlar dikkat! Eylül ayını işaret etti, rekor seviye belli oldu - Sayfa 1

Altın fiyatlarında son durum merak konusu oldu. Öte yandan Dolar/TL kuru alış fiyatı 26.6866 liradan, satış fiyatı ise 26.6940 liradan işlem görüyor. Bir önceki kapanışını 29.1954, TL'den yapan euro ise 29.1833 TL alış ve 29.2076 TL satış fiyatına sahip. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklamada Eylül ayını işaret etti. İşte, 31 Ağustos 2023 Perşembe günü tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum...

115
Elinde altını olanlar dikkat! Eylül ayını işaret etti, rekor seviye belli oldu - Sayfa 2

UZMAN İSİMDEN ‘EYLÜL’ AYI SİNYALİ!
Altın ve Para Piyasları Uzmanı İslam Memiş, elinde altın bulunduranları uyardı ve gram altınla ilgili zirve tahminini açıkladı.

Uzman isim açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

215
Elinde altını olanlar dikkat! Eylül ayını işaret etti, rekor seviye belli oldu - Sayfa 3

"Altın onsu 1914'ten kapanmıştı geçen hafta. Bu güçlü bir kapanıştı. Doların değer kazanmasına rağmen, endeksin 104.32'ye yükselmesine rağmen, ons altının 1900 üzerinde kapanış gerçekleştirmesi, 2-3 haftalık süreçte ons tarafında 2000 dolar üzerinde hareketler görünce şaşırmamamız gerektiğini gösteriyor. 

315
Elinde altını olanlar dikkat! Eylül ayını işaret etti, rekor seviye belli oldu - Sayfa 4

2-3 hafta içinde 2000 üzerinde ataklar görme ihtimalimiz güçlendi. Elinde altın bulunduran beklemeye devam etmeli. Büyük bir ihtimalle ya eylül ortaları ya da eylül sonlarına tekabül edecek. Bakalım, gram altın ve dolar TL nerede olacak.

415