Gündem
20 Mayıs 2015 22:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Elif Çakır'dan Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'a sert tepki!

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Elif Çakır, Twitter hesabından Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Yiğit Bulut'un "son mermi"ye kadar Erdoğan'ı koruyacağına dair sözlerine ve Ethem Sancak'ın Erdoğan için söylediği "gördükçe de aşık oldum" sözlerine göndermede bulunan Çakır, bu söylenenlerin "kötü bir kabus" olmasını diledi ve şunları yazdı: "'Aşktı' 'Mermiydi'... Bütün bu şuursuzluklar bir kabus olsun Allah'ım.. Uyanalım ve kötü kabustu diyelim..."



YİĞİT BULUT NE DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut, Hürriyet'in tartışılan "yüzde 52" manşetine değinerek "Benim 2 tane silah ruhsatlı silahım ve onlara ait yüzlerce mermim var son kurşunum bitmeden Beştepe'nin kapısından kimse giremez" demişti.

ETHEM SANCAK: ERDOĞAN'A AŞIK OLDUM

Erdoğam’ı ‘300 yılda bir Allah’ın nasip ettiği liderlerden biri’olarak niteleyen Sancak da, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Erdoğan’ın tanıdım, dürüstlüğünü gördüm. Erdoğan’ın eteklerine tutunup oradan bir şey beklemek niyetim yoktu. Siirt seçimleri vesilesiyle Siirt’ten başbakan çıksın diye, dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe de aşık oldum” demişti.

Daha önceleri, Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremediğini söyleyen Sancak, “Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor” ifadelerini kullanmıştı.

ELİF ÇAKIR STARDAN KOVULMUŞTU

Gazeteci Elif Çakır, Kasım 2014'te Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Star gazetesinden kovulmuştu. Çakır'ın Star gazetesinde manşetten yayınlanan "Kabataş saldırısı"nın kahramanı Zehra Develioğlu ile yaptığı röportaj uzun süre tartışılmıştı.