Polemik & Kulis
03 Tem 2016 11:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Elif Çakır'dan 'belaltı' vuran yandaş siteye sert tepki: Ahlaksızlar...

Mavi Marmara konusundaki U dönüşü nedeniyle Erdoğan'ı eleştiren Karar yazarı Elif Çakır'a AK Parti yanlısı bir internet sitesi "belaltı" bir başlıkla saldırmıştı. Elif Çakır, o siteye twitter üzerinden cevap verdi.

Karar Gazetesi yazarı Elif Çakır, iki yıl önce Mavi Marmara'nın "gidişine biz izin verdik" diyen Erdoğan'ı, birkaç gün önce yaptığı "Yardım götürürken Günün Başbakanına mı sordunuz" çarkı nedeniyle dünkü yazısında eleştirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mavi Marmara konusunda geçmişte yaptığı açıklamaları Erdoğan'ın çok meşhur olan "bakınız çok enteresan" sözleri ile yeniden hatırlatan Çakır'ın bu yazısı nedeniyle AK Parti'ye yakın "Duvardibi" adlı siteden Elif Çakır'a belaltı vuruş gelmişti.

O sitede Elif Çakır'la ilgili "Bastır Parayı İstediği Pozisyonu alsın" başlığı ile şu ifadelere yer verilmişti:

"Bastır parayı istediğin pozisyonu alsın!"

"Erdoğan düşmanı AKP’li Neo-paralel gazete Karar’ın yazarı Elif Çakır, artık her yazısında ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “diktatör” gibi imalarla hakaret ediyor, ya da bugünkü yazısında olduğu gibi dalga geçiyor. Taraf’ta paralel örgütün tetikçiliğini yaparken Mustafa Karaalioğlu tarafından Star’a transfer edilen Çakır, Karar’da aslına dönüp Erdoğan’a sabdırmaya devam ediyor. Star’dayken neler yazdığı düşünülünce Elif Çakır, bastır parayı senin için yazsın profiline uygun bir karakter olarak medyanın çirkin vitrinini temsil ediyor. Elif Çakır hakkındaki şu tweet de paraya göre nasıl pozisyon aldığını ortaya koyuyor."



O SİTENİN "BELALTI" VURUŞUYLA İLGİLİ ELİF ÇAKIR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

"Gün gelecek, 28 Şubatı aratmayan, bu ahlaksız sitelerin arkasındaki "dindar Akpartili güçler" ortaya çıkacak!"

Bu ahlaksız ve sözümona "dindar AK Partili" sitenin arkasında hangi "güç" var? Sanki bilmiyoruz değil mi?

1 ) 28 Şubat'ta okullara alınmıyorduk. Adımız türbanlıydı!! Bu dönemde ve gelinen süreçte, AKPartiye sırtını yaslayanlar ve ----

2)dindar bildiklerimiz tarafından pervasızca belaltı saldırılara maruz kalıyoruz!Ne acı!

3) Darçemberin içinde değilsen başörtülü değil "türban"lısın? Kendi dilleriyle ve elleriyle yaptıkları ---

4) hertürlü aşagılık saldırıyı ---hakediyorsun demektir! Utanmayın! Yukarı bakıp ıslık çalmaya devam edın!