Gündem
14 Şub 2014 09:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

Elif Çakır, İsmet Berkan, Balçiçek İlter şimdi ne diyecekler? Kabataş görüntüleri sonrası 3 isim hedefte!

Kabataş'taki görüntülerle ilgili kim ne demişti? Elif Çakır, Balçiçek İlter ve İsmet Berkan'ın açıklamaları sorgulanıyor..

Gezi olayları sırasında Başbakan Erdoğan, İstanbul'da bir ilçe belediye başkanının gelininin Kabataş'ta Geziciler tarafından darp edildiğini hatta üzerine işendiğini iddia etmişti.

Bu iddialar sonra önce Star Gazetesi yazarı Elif Çakır o gelinle röportaj yaptı. Üzerleri çıplak yaklaşık 100 kişinin kendisine küfürler ettiğini, darp ettiğini ve uyandığında idrar kokusu fark ettiğini söylemişti.


BALÇİÇEK İLTER'DEN ÇAĞRI

Elif Çakır'dan sonra bugün Türkiye Gazetesi'nde yazan Balçiçek İlter, Kabataş'taki o olayla ilgili bir röportaj yapmış, 'Morlukların gördüm, yaşadığı travmaya tanık oldum' demişti. Görüntüler sonrası İlter, saldırıya uğrayan kadının açıklama yapması gerektiğini twitter'dan duyurdu.



İSMET BERKAN NE DEMİŞTİ

Son olarak Kabataş'taki olayla ilgili yakın zamanda konuşan ve olayın mobese görüntülerini izlediğini kaydeden İsmet Berkan da yaşanan olayın gerçek olduğunu ileri sürmüş, görüntüleri izlediğini açıklamıştı.



Kanal D Haber'de yayınlanan görüntüler sonrası kafalar iyice karıştı. Olayla ilgili başka görüntülerin olup olmadığı ise bilinmiyor. Olayla ilgili açıklama yapan Elif Çakır, Balçiçek ilter ve İsmet Berkan'ın daha önceki açıklamaları ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.