Polemik & Kulis
13 Tem 2015 15:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Elif Çakır Cem Küçük'e Twitter'dan patladı: Şuursuz tetikçi!

Star yazarı Cem Küçük'ün, "Gezi sırasında Kabataş'ta saldırıya uğrayan kadın" iddiaları için "saçma sapan kurgu" demesinin ardından, iddianın ilk sahibi olan gazetenin eski yazarı Elif Çakır'dan çok sert bir yanıt geldi.

Gezi Parkı protestoları sırasında Kabataş’ta başörtülü bir kadına yönelik saldırı olduğu yönündeki haberlere ilişkin olarak, bu haberleri yayan gazetelerin eski ve mevcut yazarları arasındaki tartışma sürüyor.
Star gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, bugünkü yazısında, Kabataş’la ilgili haberlerin “kurgu” olduğunu belirtmesi ve gazetenin eski yönetimini kast ederek, “[bunların] saçmasapan kurgular üreterek bizleri haklı iken haksız duruma düşürdüğünü de herkes hatırlıyor” demesine, gazetenin eski yazarı Elif Çakır’dan sert tepki geldi.
Kabataş’la ilgili iddiaları gündeme getiren ilk kişi olarak bilinen ve saldırıya uğradığını iddia eden kadınla yaptığı röportaj o dönem Star gazetesinde manşet olarak verilen Elif Çakır, twitter hesabından paylaştığı mesajda, Cem Küçük’ü kast ederek, “Allah tetikçinin de akıllısını versin! Tetikçi şuursuz talimatçı medya patronu şuursuz olursa. Seveyim savunayım derken ayağa sıkarsın” diye yazdı.

Çakır’ın bu mesajında, “Tetikçi şuursuz talimatçı medya patronu şuursuz olursa” sözleriyle Star ve Akşam gazetesinin sahibi Ethem Sancak’ı kast ettiği tahmin ediliyor.
Elif Çakır, bu mesajından hemen sonra ise “Kendisine saldırıları karşılığında vaat edilen GYY olmadığında ne olacak? 1 dönem gururla yazdığım kurumun düştüğü pespaye duruma üzülüyorum” mesajını yazdı.
Eski gazetesi için “pespaye” demesi dikkat çeken Elif Çakır bu iki mesajı da yazdıktan kısa bir süre sonra sildi.