Eleme adayı belli oldu! Survivor'da kadro değişimi

Survivor'da kadro değişimini ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı açıkladı. Diğer taraftan ise yarışmacılar dokunulmazlık oyununda kıyasıya rekabet ettiler. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir erkek yarışmacı eleme adayı oldu.

Eleme adayı belli oldu! Survivor'da kadro değişimi - Sayfa 1

Survivor'da rekabet kaldığı yerden devam ediyor. Acun Ilıcalı, Survivor takımlarında yapılacak değişimleri açıklandı. Ilıcalı'nın açıklaması sonrasında ise Survivor'daki kadro değişimi ve yeni takımlar merak konusu. Survivor'da dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan eleme adayı belirlendi.

15
Eleme adayı belli oldu! Survivor'da kadro değişimi - Sayfa 2

SURVIVOR'DA KADRO DEĞİŞİMİ

Survivor'da kadro değişikliğini Acun Ilıcalı açıkladı. Mavi takımda yarışan Nefise, kırmızı takıma geçen isim oldu. Kırmızı takımda yarışan Yağmur ise Mavi takıma geçen isim oldu. Diğer yarışmacılar ise olduğu takımda yarışa devam edecek.

25
Eleme adayı belli oldu! Survivor'da kadro değişimi - Sayfa 3

Daha öncedeki yıllarda Survivor'da şampiyon olan Nihat Altınkaya, 2024 Survivor All Star kadrosuna dahil oldu. Nihat, Mavi takım kadrosuna girdi. Nihat Altınkaya, çıktığı ilk oyunda bir sakatlık yaşadı. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın İstanbul için uçağa bindirildiğini belirtti. Altınkaya'nın son durumu ile ilgili bilgi geldiği zaman habere eklenecek.

35
Eleme adayı belli oldu! Survivor'da kadro değişimi - Sayfa 4

SURVIVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu ekranlara geldi. Dokunulmazlığı 12-3'lük skor ile kırmızı takım kazandı. Mavi takımdan bir isim eleme adayı oldu. Bu hafta Survivor'da erkek elemesi olacağı için eleme adayları erkek yarışmacılar arasından belirlenecek.

45