Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Büyük tasarruf sağlıyor

Kira, faturalar ve mutfak masrafları derken evinizin giderlerini düşürmek için bazı taktikler deneyebilirsiniz. Evinizdeki tasarrufa elektrik faturalarından başlayabilirsiniz. Birçok tüketicinin bilmediği bazı yöntemlerle elektrik faturanızı yarı yarıya düşürmek mümkün. İşte elektrik faturanızı düşürmenize yarayacak bazı yöntemler...

Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Büyük tasarruf sağlıyor - Sayfa 1

Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde evinde tasarruf yapmak isteyenler öncelikli olarak faturalarını düşürmenin yöntemlerini araştırıyorlar. Her ay düzenli olarak ödediğimiz faturaları bazı yöntemlerle yarı yarıya düşürmek mümkün.

Bizde sizler için birçok tüketicinin bilmediği bu yöntemleri derledik. İşte elektrik faturanızı düşürmenin püf noktaları...

19
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Büyük tasarruf sağlıyor - Sayfa 2

1-) TEKNOLOJİK CİHAZLARINIZI BEKLEMEYE ALMAYIN

Cihazlarınızı bekleme moduna almak yerine kapatmanız tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Ayrıca şarj cihazınızı kullanmadığınız zaman fişte bırakmamaya özen gösterin. Şarj ettiğiniz telefonunuzun şarjı dolduğunda, şarj etmeye devam etmeyin.

29
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Büyük tasarruf sağlıyor - Sayfa 3

2-) KETTLE KULLANIMI

Kettle kullanırken ihtiyacınız kadar su koyun. Daha fazla su kullanmamaya dikkat edin.

39
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Büyük tasarruf sağlıyor - Sayfa 4

3-) MİKRODALGA FIRIN TERCİH EDEBİLİRSİNİZ

Mutfakta yavaş pişiriciler ve mikrodalga fırınlar daha az enerji harcar. Bu yüzden elektrikli fırın yerine mikrodalga fırın tercih etmeniz faturanızın düşmenine yarayacaktır.

49