Televizyon
27 Eki 2011 14:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

ELDE VAR HAYAT DİZİSİNE HANGİ ÜNLÜ OYUNCU KONUK OLUYOR?

Elde Var Hayat dizisinin yeni bölümüne, ünlü bir oyuncu çarpıcı bir rolle konuk oluyor. İşte o isim ve yeni bölümle ilgili detaylar&...


TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Elde Var Hayat, yeni sezonuna ünlü bir oyuncuyu konuk ederek merhaba diyor.

Geçtiğimiz yıl ekranlara gelen ve bu sezon başrolünde Emre Altuğ ile Rojda Demirer’in yer aldığı diziye sevilen oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu müdür muavini Zehra öğretmen rolüyle birkaç bölüm konuk oyuncu oluyor.

Geçen yıla göre okul sahnelerinin ağırlık kazandığı ve yeni oyuncuların dahil olduğu dizide bir kız çocuk annesi Zehra öğretmeni canlandıracak Bozoğlu, “Ekipteki herkes ile çok iyi anlaştık. Set ortamının yoğunluğuna rağmen çalışırken keyif almanın mutluluğunu yaşadım.” dedi. Canlandırdığı rolün çarpıcı yanlarının olduğunu vurgulayan ünlü oyuncu; “Zehra karakterine bürünürken hem kızgınlık duydum hem de gözlerim doldu. Zehra öğretmen, yaşam içerisinde sıkça karşılaştığımız ve kimi zaman anlamaya çalıştığımız kimi zaman ise neler hissettiği aklımızın ucundan bile geçmeyen bir kadın olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Özetle izleyiciyi çok şaşırtabilecek bir karakter” dedi.
“Elde Var Hayat” dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü 29 Ekim Cumartesi saat 19:55'te izleyici ile buluşacak.