Gündem
12 Mar 2020 12:45 Son Güncelleme: 12 Mar 2020 12:53

Ekrem İmamoğlu'na koronavirüs mü bulaştı?

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İBB Meclis toplantısına koronavirüs nedeniyle katılmadığı iddia edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuyla ilgili gelen soruya "Mevsimsel bir rahatsızlıktı, geçti" şeklinde cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının Türkiye'ye ulaşmasıyla birlikte İBB'nin arttırdığı tedbirleri yerinde inceledi.

Edirnekapı'daki İETT garajında yaptığı incelemenin ardından basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştiren İmamoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

"GAYET İYİYİM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ"

Bir gazeteci geçtiğimiz pazartesi gerçekleşen İBB Meclis toplantısına İmamoğlu katılmadığı için ortaya atılan koronavirüs iddialarını hatırlattı.

 EKREM İMAMOĞLU'NA KORONAVİRÜS MÜ BULAŞTI?

Gazeteci, "Sizin sağlık durumunuzla ilgili de bazı şeyler yazıldı" dedi. İmamoğlu önce gülümsedi. Ardından da "Mevsimsel bir salgın da var. Nezle, grip gibi ama Pazartesi biraz serum alarak toparladık. Şimdi gayet iyiyiz çalışıyoruz. Sadece Pazartesi biraz dinlendim. Onun dışında gayet iyiyim gördüğünüz gibi" cevabını verdi.