Gündem
28 Haz 2022 00:50 Son Güncelleme: 28 Haz 2022 00:52

Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı 'bağımsız adaylık' iddiası! "Kılıçdaroğlu'na rağmen..."

tv100'ün Taksim Meydanı programı konuklarından gazeteci Hacı Yakışıklı, 'CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edecek. Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir.' yorumunda bulundu.

AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, Akademisyen - Yazar Dr. Erol Mütercimler, Gazeteci Hacı Yakışıklı; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

 'İMAMOĞLU, BAĞIMSIZ ADAYI OLABİLİR'

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının tartışıldığı bölümde, konuklardan Hacı Yakışıklı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorumları dikkat çekti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edeceğini öne süren Yakışıklı, 'Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir' ifadelerini kullandı.

 Yakışıklı, şunları söyledi;

 "Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı, Cumhurbaşkanı olayım derken Belediye Başkanı da olamayacak. Ekrem Bey Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edecek. Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir."