Politika
20 Ara 2022 13:51 Son Güncelleme: 20 Ara 2022 13:57

Ekrem İmamoğlu CHP grup toplantısında! "Gözbebeğimiz" diyerek anons etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun davetiyle TBMM'deki grup toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Meclis'te düzenlenecek grup toplantısına davet etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Meclis'te düzenlenen CHP'nin grup toplantısına katıldı.

CHP Grup Toplantısı'nda "Çocuklar inanın, güzel günler göreceğiz" sloganları atıldı. 

"HEPİMİZİN GÖZBEBEĞİ"
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yaptığı konuşmada, "Hepimizin gözbebeği, İstanbul'un atanmış değil seçilmiş  başkanı Ekrem İmamoğlu aramızda" dedi.  

KILIÇDAROĞLU KÜRSÜYE GELDİ 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüye "İktidar" sloganlarıyla geldi. Kılıçdaroğlu, "Halkın iktidarını kuracağız" dedi. 

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 

85 milyonu kucaklayacağız. Türkiye'yi zor durumdan çıkaracağız, demokrasiyi getireceğiz. Liyakatli kişiler yönetecek. 

Azimle, kararlılıkla, sabırla gerçekleştireceğiz. 6 Genel Başkan bir aradayız. Bu ülkeye demokrasiyi ya getireceğiz, ya getireceğiz. Bazen soruyorlar. Efendim, demokrasi diyorsunuz milletin mutfağında bir şey kalmadı diye. Demokrasi olursa herkes düşüncesini ifade edecek. Bu çerçevede ilk adım demokrasi. Sonra hep beraber hızla büyüme ve kalkınma. İmkanlarımız var, saygınlığımız var. 

Bir partinin genel başkanı Kadıköy'de ilçe binasına giremiyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Onlar şeytanlar. 

Birlikte mücadele edeceğiz. Bunu yaparken polis arkadaşları suçlamıyorum. Talimat verenin gücünü saraydan aldığını biliyorum. 

Saray ve şürekasını yolcu edeceğiz. 

85-90 yaşında insan hapiste tutulmaz. Eğer devlet olarak siz bunu yapmaya kalkarsanız intikam alırsınız. Devlet intikamla yönetilmez. Eğer insanları ben sizi hapislerde öldüreceğim derseniz olmaz.  

Eğer Kılıçdaroğlu bir olaya el attıysa çözülünceye kadar mücadelesini verir. Herkes çok iyi bilir bize oy versin ya da vermesin adalet duygumu bilir. Benim gibi düşünmeyenlere saygı gösterdiğimi bilir. 

Bunu bildikleri için pek çok vatandaş derdini bana anlatır. 

Taşeron işçiler... Beraber bir araya gelin dernek kurun dedim. Taşeronluğun insanların emeğinin sömürülme aracı olduğunu söyledim. Onlara kadro sözü verdim. Ve kadrolarını hükümet teslim etmek zorunda kaldı. Hala 150 bine yakın taşeron işçisi var. 

Karayolların 17 bin 200 Devlet Demiryollarında 6 bin 300 kişi var. Bunlara da sözüm var. Hiç merak etmeyin. Sizlerin oylarıyla geleceğiz. İş güvenceniz olacak. Sözünü veriyorum. 

İMAMOĞLU'NDAN PAYLAŞIM 
Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün CHP Grup Toplantısı için Ankara'dayım. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Bu süreçte, 16 milyon İstanbullunun iradesine sahip çıktığı için teşekkürler." ifadelerine yer verdi.