Medya
21 Mayıs 2012 08:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:40

EKRANLARIN EN ÇOK İZLENEN SUNUCULARINDAN GÜLAY ÖZDEM'İN SIRRI NE?

"Fox Ana Haber'in patronu Doğan Şentürk'e “Neden Gülay Özdem?” diye sordum."

GÜLAY ÖZDEM’İN SIRRI NEDİR?

Beş haber kanalında yer aldı, şimdi kulvar değiştirdi ve çok izlenen kanallardan biri olan Fox’ta gece haberlerine başlayacak Gülay Özdem.

Peki nedir sırrı Özdem’in? Açıkçası ben onu izlerken bu kadar çok kanaldan teklif alan bir ismin karşımdaymış hissine kapılmadım hiç. Dolaştıkça ve farklı kanallarda karşılaştıkça sadece ismi kazındı hafızama. Yoksa çok dolaşmanın sonucu muydu gece haberiyle özdeşleşmesi? Peki bu kadar çok kanalı   dolaşması bir yerde tutunamaması olarak da algılanabilir miydi?

Televizyonda haber sunumunun kokusunu alan tanıdık isimlerle konuştum. Çok kanal dolaşmasının gerekçesi, kanalların maddi ve manevi olarak beklentilerini karşılamamaması olabilirmiş.

Gece haberlerinin izleyici kitlesi erkekler. “Eve gelince ben bu kızı izlerim”in karşılığı Gülay Özdem oluyormuş. Zekasıyla çekiciliğini birleştirebilen bir isim olarak söylediler. Bakışı (biraz baygın bakıyor bu hali olsa gerek diye düşündüm), ses tonu ve vurgusuyla erkek seyircileri etkiliyormuş.
 
FOX geceyi de düşününce
 
Fox Ana Haber’in patronu Doğan Şentürk’e “Neden Gülay Özdem?” diye sordum. Gece Fox Ana Haber Bülteni’nin tekrarlarını yayınladıklarında, yüzde 16  share’lere ulaştıklarını söyledi. Gece haberlerin hatırı sayılır bir izleyici kitlesi olduğunu gördüklerini belirtiyor Şentürk. Gülay Özdem’in bu zaman dilimi için en doğru isim olduğunu düşünüyor ve kendisiyle bu izlenme oranının daha da artacağı inancında. Şentürk, “Erkeklerin yanı sıra yadsınamaz bir kadın izleyicisi de var Gülay’ın” diye ekliyor.

Ben bu konuda ‘tarafsızım’. Zaten benim sevip sevmememle ilgili bir yazı değil bu... “Neydi sırrı?” sorusuna cevap aramak... Tabii uzun bir aradan sonra genel izleyiciye hitap eden bir kanalda, gece haberleri tekrar başlıyor. Bu da bir deneme olur. Tutarsa diğer kanallar da kolları  sıvayabilir.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET

Emlakeki.com’a gelin evinizi seçin

Ali Ağaoğlu: İşini Doğru Yapan 2012′yi Rahat Geçirir

Home Aves’te 412 bin TL’ye 3+1!

Dumankaya IQ Ev Sistemi ile içiniz rahat!

ByConcept Sultanbeyli’de 800 daireye ulaşacak!

Kavaklı Konut Projesi’nde 36 Ay Sıfır Faizle 295 Bin TL’ye 3+1

Anadolum Mini Point’te 5 bin lira peşinatla! 24 ay sıfır faizle!

Bağcılar Ege Yapı Batışehir Projesinde 1.710 TL Peşinatla

Rings İstanbul Evleri’nde 60 Ay Sıfır Faizle

Yalçınlar Göl Mahal’de Sıfır Saizle 1 Milyon 295 Bin Dolara

Papatya Sitesi 3′te 30 ay sıfır faizle! 113 bin 900 liraya!

Ritim İstanbul Projesinde 242 Bin Liraya 1+1